Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Mula FC Fc Las luisas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Palomares neemt de hoekschop. Pulgar kan de bal niet met de borst controleren. Melamed verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bruzual geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zamora de bal. Zamora draait met de bal, schiet en ... Sira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Sira speelt de bal door. Pulgar heeft problemen om de bal te vangen. Sangronis rent richting de bal. Azpurua onderschept slim de pass. Azpurua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Chacao bereikt de bal nog maar net als eerste. Azpurua onderschept slim de pass. Zamora is nu in balbezit. Zamora schiet op doel. Sira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mula FC - Fc Las luisas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mula FC 52%, Fc Las luisas 48%.
La Mula FC - Fc Las luisas 0:1

58e minuut.
Piñate passt de bal met de wreef. Palomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomares geeft een lange en hoge pass. Zamora rent richting de bal. Zamora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mula FC - Fc Las luisas 0:2

76e minuut.
Azpurua rent richting de bal. Azpurua met een sublieme pass. Ceciliano is nu in balbezit. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora draait met de bal, schiet en ... Sira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Chancellor probeert de bal aan de voet te houden. Leañez rent richting de bal. Quiroz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quiroz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Viña verovert de bal door een tackle van achteren. Viña met een sublieme pass. Maturèn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz rent richting de bal. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mula FC 48%, Fc Las luisas 52%.
La Mula FC - Fc Las luisas 0:2