Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Las luisas La Mula FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Chancellor kopt de bal weg. Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar passt de bal met de wreef. Bolívar rent richting de bal. Bolívar draait met de bal, schiet en ... Sira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Azpurua is nu in balbezit. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar haalt uit met een fantastische trap. Sira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Las luisas - La Mula FC 1:0

41e minuut.
Sangronis is nu in balbezit. Bruzual verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzual probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Azpurua de bal. Azpurua haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Piñate is nu in balbezit. Quiroz rent richting de bal. Chancellor rent richting de bal. Chancellor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Las luisas 36%, La Mula FC 64%.
Fc Las luisas - La Mula FC 1:0

64e minuut.
Pulgar rent richting de bal. Pulgar geeft een hoge lob. Daar is Ceciliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolívar rent richting de bal. Bolívar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Azpurua rent richting de bal. Bolívar is nu in balbezit. Azpurua is nu in balbezit. Azpurua draait met de bal, schiet en ... Sira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Las luisas - La Mula FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Las luisas 39%, La Mula FC 61%.
Fc Las luisas - La Mula FC 2:0