Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Jr. River Plate Bolivar
Attack Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 24.5
weak Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen average


2e minuut.
Marchán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... Ortiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bastidas de bal. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lara onderschept slim de pass. Lara speelt de bal door. Soto is nu in balbezit. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap. Ortiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mendoza rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Jr. - River Plate Bolivar 0:1

15e minuut.
Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Piñango is nu in balbezit. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Jr. - River Plate Bolivar 0:2

29e minuut.
Lara geeft een hoge lob. Galvis is nu in balbezit. Galvis met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Ortiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Tortolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortolero geeft de bal voor. Galvis geeft de bal voor. Lara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lara schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Riveros is nu in balbezit. Mendoza begaat een overtreding. Riveros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riveros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Piñango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Jr. 77%, River Plate Bolivar 23%.
Real Madrid Jr. - River Plate Bolivar 0:2

48e minuut.
Bastidas rent richting de bal. Riveros verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros speelt de bal door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Concepción bokst de bal weg.

53e minuut.
Quintana rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero met een sublieme pass. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Jr. - River Plate Bolivar 0:3

60e minuut.
Galvis met een snelle inworp. Mendoza is nu in balbezit. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Colmenares de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Jr. - River Plate Bolivar 0:4

66e minuut.
Bastidas met de inworp. Lara rent richting de bal. Lara passt de bal in één keer door. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Galvis geeft een lange en hoge pass. Soto kan de bal niet met de borst controleren. Bastidas rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mendoza onderschept slim de pass. Riveros is nu in balbezit. Riveros speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Ortiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap. Ortiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Jr. - River Plate Bolivar 0:5

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Tortolero de bal onder controle te krijgen. Piñango bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñango geeft de bal voor. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Jr. 63%, River Plate Bolivar 37%.
Real Madrid Jr. - River Plate Bolivar 0:5