Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barçaMc Fc Las luisas
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Bruzual rent richting de bal. Bruzual geeft een hoge lob. Palomares kopt de bal weg. Zamora rent richting de bal. Zamora schiet op doel. Perozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Leañez passt de bal zonder na te denken. Bruzual bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Villanueva naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Piñate speelt de bal door. Daar is Palomares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palomares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palomares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzual verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzual met een sublieme pass. Azpurua rent richting de bal. Azpurua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barçaMc - Fc Las luisas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barçaMc 68%, Fc Las luisas 32%.
barçaMc - Fc Las luisas 0:1

68e minuut.
Bruzual is nu in balbezit. Bruzual geeft de bal voor. Klungelig pakt Aguirre de bal. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barçaMc - Fc Las luisas 0:2

75e minuut.
Lugo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruzual met een snelle inworp. Azpurua bereikt de bal nog maar net als eerste. Azpurua geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bruzual rent richting de bal. Bruzual met een sublieme pass. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Azpurua rent richting de bal. Azpurua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barçaMc 53%, Fc Las luisas 47%.
barçaMc - Fc Las luisas 0:2