Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Plate Bolivar Los astros de jooorch
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Guerrero met de inworp. Piñango is nu in balbezit. Piñango draait met de bal, schiet en ... Soto springt en kopt de bal. Borjas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Machado is nu in balbezit. Lara onderschept slim de pass. Lara passt de bal in één keer door. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hurtado rent richting de bal. Lara onderschept slim de pass. Lara speelt de bal door. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate Bolivar 30%, Los astros de jooorch 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River Plate Bolivar - Los astros de jooorch 0:0

54e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Angelucci probeert naar een medespeler te passen. Lara met een sublieme pass. Figuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Chirinos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galvis met een snelle inworp. Lara rent richting de bal. Lara geeft een hoge lob. Borjas bokst de bal weg.

64e minuut.
Galvis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft de bal voor. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate Bolivar - Los astros de jooorch 1:0

64e minuut.
Angelucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci passt de bal met de wreef. Hurtado is nu in balbezit. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rosal is nu in balbezit. Riveros onderschept slim de pass. Riveros passt de bal in één keer door. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Riveros speelt de bal door. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara passt de bal zonder na te denken. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate Bolivar - Los astros de jooorch 2:0

80e minuut.
Galvis is nu in balbezit. Galvis probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chirinos de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Guerrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cárdenas met een sublieme pass. Lara speelt de bal door. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Angelucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci speelt de bal door. Guerrero rent richting de bal. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate Bolivar 33%, Los astros de jooorch 67%.
River Plate Bolivar - Los astros de jooorch 2:0