Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Las luisas LT Plasita
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Piñate rent richting de bal. Lozano onderschept slim de pass. Lozano passt de bal met de wreef. Linárez is nu in balbezit. Linárez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Azpurua passt de bal in één keer door. Bruzual rent richting de bal. Bruzual geeft de bal voor. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Las luisas - LT Plasita 1:0

21e minuut.
Bruzual bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán begaat een overtreding. Bruzual is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pulgar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zamora krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Azpurua rent richting de bal. Pulgar rent richting de bal. Pulgar passt de bal met de wreef. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ... Lugo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Las luisas 45%, LT Plasita 55%.
Fc Las luisas - LT Plasita 1:0

64e minuut.
Piñate onderschept slim de pass. Piñate geeft de bal voor. Zamora is nu in balbezit. Azpurua bereikt de bal nog maar net als eerste. Azpurua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Leañez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Castellanos met de inworp. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pulgar passt de bal in één keer door. Palomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Espina zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Espina naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Lozano rent richting de bal. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Maturèn bereikt de bal nog maar net als eerste. Linárez verovert de bal door een tackle van achteren. Linárez draait met de bal, schiet en ... Subirats bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Las luisas - LT Plasita 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Las luisas 59%, LT Plasita 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Las luisas - LT Plasita 1:1