Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Plate Bolivar Fc Las luisas
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Azpurua kopt de bal weg. Palomares heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerrero. Guerrero krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Galvis is nu in balbezit. Galvis speelt de bal door. Lara speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate Bolivar - Fc Las luisas 1:0

42e minuut.
Piñate rent richting de bal. Riveros verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros met een sublieme pass. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate Bolivar 37%, Fc Las luisas 63%.
River Plate Bolivar - Fc Las luisas 1:0

50e minuut.
Riveros geeft een hoge lob. Maturèn kopt de bal weg. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomares geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Riveros verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros geeft een hoge lob. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara onderschept slim de pass. Lara passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Leañez kopt de bal weg. Riveros speelt de bal door. Lara probeert de bal aan de voet te houden. Lara schiet op doel. Galvis speelt de bal door. Subirats verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Subirats trapt de bal weg van het doel. Cárdenas kopt de bal weg. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate Bolivar - Fc Las luisas 2:0

59e minuut.
Zamora probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Azpurua de bal. Lara onderschept slim de pass. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pulgar is nu in balbezit. Pulgar geeft de bal voor. Rocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Galvis geeft een lange en hoge pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñate legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lara neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate Bolivar - Fc Las luisas 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate Bolivar 42%, Fc Las luisas 58%.
River Plate Bolivar - Fc Las luisas 3:0