Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Mula FC River Plate Bolivar
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 26.4
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Lara passt de bal met de wreef. Sangronis probeert naar een medespeler te passen. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñango onderschept slim de pass. Piñango passt de bal in één keer door. Sira bokst de bal weg. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mula FC - River Plate Bolivar 0:1

8e minuut.
Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas met een sublieme pass. Chacao rent richting de bal. Chancellor rent richting de bal. Chancellor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Mula FC - River Plate Bolivar 1:1

16e minuut.
Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara probeert naar een medespeler te passen. Ceciliano is nu in balbezit. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cárdenas kopt de bal weg. Lara is nu in balbezit. Lara passt de bal zonder na te denken. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ceciliano met een sublieme pass. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis geeft een hoge lob. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto haalt uit met een fantastische trap. Sira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Galvis rent richting de bal. Galvis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Romo de bal. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mula FC - River Plate Bolivar 1:2

39e minuut.
Lara onderschept slim de pass. Lara draait met de bal, schiet en ... Ceciliano probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piñango neemt de hoekschop. Sira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Piñango verovert de bal door een tackle van achteren. Piñango geeft een hoge lob. Galvis heeft problemen om de bal te vangen. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. Sira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mula FC 66%, River Plate Bolivar 34%.
La Mula FC - River Plate Bolivar 1:2

52e minuut.
Riveros kopt de bal weg. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. Ponce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galvis zal de hoekschop nemen. Piñango is nu in balbezit. Piñango geeft de bal voor. Sira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Chacao probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galvis zal de hoekschop nemen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. Sira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chancellor rent richting de bal. Riveros verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros passt de bal met de wreef. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Mula FC - River Plate Bolivar 1:3

68e minuut.
Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacao begaat een overtreding. Riveros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cárdenas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piñango heeft problemen om de bal te vangen. Piñango geeft een lange en hoge pass. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mula FC - River Plate Bolivar 1:4

70e minuut.
Soto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mendes komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Riveros onderschept slim de pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mendes de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mula FC 70%, River Plate Bolivar 30%.
La Mula FC - River Plate Bolivar 1:4