Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los astros de jooorch Fc Las luisas
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Rosal onderschept slim de pass. Rosal probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas rent richting de bal. Makoun verovert de bal door een tackle van achteren. Makoun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pulgar is nu in balbezit. Pulgar passt de bal zonder na te denken. Zamora rent richting de bal. Azpurua rent richting de bal. Azpurua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los astros de jooorch 42%, Fc Las luisas 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los astros de jooorch - Fc Las luisas 0:0

61e minuut.
Figuera passt de bal in één keer door. Benaventte bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaventte probeert naar een medespeler te passen. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pulgar speelt de bal door. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirinos begaat een overtreding. Chirinos krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Benaventte kopt de bal weg. Piñate kan de bal niet met de borst controleren. Piñate passt de bal in één keer door. Azpurua rent richting de bal. Azpurua haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Chirinos probeert de bal met de borst te controleren. Rosal met een sublieme pass. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los astros de jooorch 39%, Fc Las luisas 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los astros de jooorch - Fc Las luisas 0:0