Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mik ваывапер
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Chykiza met een sublieme pass. Majeika is nu in balbezit. Majeika passt de bal in één keer door. Buzhan is nu in balbezit. Buzhan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
mik - ваывапер 0:1

7e minuut.
Choras met een sublieme pass. Daar is Peszynski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czasnouski rent richting de bal. Czasnouski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rashotka speelt de bal door. Stahouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choras verovert de bal door een tackle van achteren. Peszynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszynski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Choras speelt de bal door. Majeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Leasevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majeika raakt geblesseerd tijdens het duel. Stahouski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Busel kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yankavets geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Praharevich de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Rusovich probeert de bal aan de voet te houden. Voitsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusovich verovert de bal door een tackle van achteren. Rusovich geeft een hoge lob. Czasnouski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chykiza passt de bal zonder na te denken. Majeika is nu in balbezit. Pudalevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majeika is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majeika wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Busel de bal. Czasnouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czasnouski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mik - ваывапер 0:2

40e minuut.
Chykiza met een sublieme pass. Majeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Majeika met een sublieme pass. Czasnouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czasnouski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mik - ваывапер 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mik 50%, ваывапер 50%.
mik - ваывапер 0:3

75e minuut.
Daar is Stahouski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peszynski onderschept slim de pass. Peszynski passt de bal in één keer door. Choras bereikt de bal nog maar net als eerste. Choras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mik - ваывапер 1:3

81e minuut.
Buzhan met een sublieme pass. Czasnouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Leasevich zijn tegenspeler op de grond. Leasevich is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
Choras onderschept slim de pass. Trasko rent richting de bal. Trasko speelt de bal door. Majeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Majeika geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mik 51%, ваывапер 49%.
mik - ваывапер 1:3
mik