Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rudsk ваывапер
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Zharyn rent richting de bal. Zharyn geeft de bal voor. Chykiza heeft problemen om de bal te vangen. Zakaznikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakaznikau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Stahouski rent richting de bal. Zakaznikau verovert de bal door een tackle van achteren. Reshatsilau is nu in balbezit. Daar is Zakaznikau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakaznikau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Papianok is nu in balbezit. Papianok passt de bal zonder na te denken. Zakaznikau is nu in balbezit. Zakaznikau haalt uit met een fantastische trap. Lapik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rudsk - ваывапер 1:0

9e minuut.
Pihtsevich met een sublieme pass. Buzhan is nu in balbezit. Rataika verovert de bal door een tackle van achteren. Czasnouski is nu in balbezit. Czasnouski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Yankavets geeft een hoge lob. Rylich kopt de bal weg. Daar is Rataika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czasnouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czasnouski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rudsk - ваывапер 1:1

37e minuut.
Yankavets geeft een lange en hoge pass. Majeika kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pihtsevich de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Majeika zal de hoekschop nemen. Zamiralau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czasnouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czasnouski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rudsk - ваывапер 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rudsk 53%, ваывапер 47%.
FC Rudsk - ваывапер 1:2

78e minuut.
Hadavanik heeft problemen om de bal te vangen. Reshatsilau is nu in balbezit. Reshatsilau passt de bal met de wreef. Zakaznikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakaznikau haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rudsk 44%, ваывапер 56%.
FC Rudsk - ваывапер 1:2