Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
фольсфаген1 kapaM6a
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Pavuk controleert de bal met de borst. Uhvat rent richting de bal. Pavuk onderschept slim de pass. Pavuk haalt uit met een fantastische trap. Bechikau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
фольсфаген1 - kapaM6a 1:0

38e minuut.
Zharaven` passt de bal in één keer door. Hardzevich rent richting de bal. Liapis onderschept slim de pass. Liapis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Haleba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khrenau bereikt de bal nog maar net als eerste. Khrenau passt de bal zonder na te denken. Liapis rent richting de bal. Liapis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kandrukevich is nu in balbezit. Magrovich is nu in balbezit. Magrovich passt de bal zonder na te denken. Liapis rent richting de bal. Liapis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фольсфаген1 52%, kapaM6a 48%.
фольсфаген1 - kapaM6a 1:0

58e minuut.
Pavuk rent richting de bal. Pavuk passt de bal in één keer door. Daar is Pliachko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nitskovich rent richting de bal. Nitskovich geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bechikau trapt de bal weg. Kandrukevich kopt de bal weg. Urman heeft problemen om de bal te vangen. Liapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liapis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chaikouski passt de bal met de wreef. Pavuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedarenkau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavuk verovert de bal door een tackle van achteren. Pavuk draait met de bal, schiet en ... Bechikau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Uhvat passt de bal met de wreef. Liapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauchanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Liapis verovert de bal door een tackle van achteren. Liapis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Luk`janets bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabayka verovert de bal door een tackle van achteren. Balabayka met een sublieme pass. Pavuk rent richting de bal. Pavuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pliachko rent richting de bal. Balabayka onderschept slim de pass. Balabayka speelt de bal door. Nitskovich is nu in balbezit. Nitskovich geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: фольсфаген1 40%, kapaM6a 60%.
фольсфаген1 - kapaM6a 1:0