Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Znich kapaM6a
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Viachorka is nu in balbezit. Viachorka geeft de bal voor. Lipa probeert de bal met de borst te controleren. Horys` is nu in balbezit. Horys` draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chaikouski verovert de bal door een tackle van achteren. Chaikouski met een sublieme pass. Zavodkin probeert de bal met de borst te controleren. Liapis is nu in balbezit. Liapis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Znich - kapaM6a 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znich 47%, kapaM6a 53%.
Znich - kapaM6a 0:1

53e minuut.
Daar is Zavodkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kandrukevich is nu in balbezit. Kandrukevich passt de bal in één keer door. Liapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liapis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Maiseiszyk passt de bal in één keer door. Ladzik rent richting de bal. Ladzik geeft een hoge lob. Horys` bereikt de bal nog maar net als eerste. Horys` draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Znich - kapaM6a 1:1

63e minuut.
Liapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuraga rent richting de bal. Liapis verovert de bal door een tackle van achteren. Liapis haalt uit met een fantastische trap. Zhejal` werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znich - kapaM6a 1:2

64e minuut.
Zavodkin probeert naar een medespeler te passen. Khrenau bereikt de bal nog maar net als eerste. Khrenau speelt de bal door. Liapis is nu in balbezit. Liapis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kandrukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandrukevich passt de bal met de wreef. Liapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liapis schiet op doel. Zhejal` werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znich - kapaM6a 1:3

90e minuut.
Daar is Val`kevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Val`kevich met een sublieme pass. Horys` is nu in balbezit. Miadzvedzjau bereikt de bal nog maar net als eerste. Miadzvedzjau schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znich 46%, kapaM6a 54%.
Znich - kapaM6a 1:3