Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk opća opasnost ♥️Fc.Sarajevo♥️
343 Tactiek ceha 343
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
53.3 gemiddelde waardering 58.9
solide Schieten uitmuntend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Nyabaro met een sublieme pass. Pedregosa is nu in balbezit. Atabaque verovert de bal door een tackle van achteren. Atabaque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 0:1

9e minuut.
Wairimu met een sublieme pass. Inman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Atabaque de bal. Việt Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Dũng haalt uit met een fantastische trap. Tomšů kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Esqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu onderschept slim de pass. Wairimu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cienciała de bal. Cienciała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro passt de bal in één keer door. Việt Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Dũng draait met de bal, schiet en ... Tomšů werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 0:2

26e minuut.
Teremi geeft de bal voor. Mormocea rent richting de bal. Mormocea geeft een lange en hoge pass. Việt Dũng rent richting de bal. Việt Dũng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 57%, ♥️Fc.Sarajevo♥️ 43%.
nk opća opasnost - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 0:2

50e minuut.
Butilă is nu in balbezit. Butilă geeft een hoge lob. Cienciała speelt de bal door. Việt Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Dũng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Villalobos geeft een hoge lob. Teremi rent richting de bal. Inworp. Teremi met de inworp. Gronowski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nyong rent richting de bal. Gronowski onderschept slim de pass. Met opzet legt Butilă zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Butilă moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Butilă schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Óváry met de inworp. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski passt de bal met de wreef. Altınsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınsöz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Pedregosa geeft de bal voor. Teremi bereikt de bal nog maar net als eerste. Teremi met een sublieme pass. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Salvatierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Futrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Futrasov draait met de bal, schiet en ... Salvatierra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 1:2

90e minuut.
Cienciała rent richting de bal. Pedregosa onderschept slim de pass. Việt Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 47%, ♥️Fc.Sarajevo♥️ 53%.
nk opća opasnost - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 1:3