Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Bosnia Bosna-Boys
Brazzo_20 Tactiek Alfa
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 52.9
solid Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen adequate


18e minuut.
Ponce passt de bal met de wreef. Ignatiadis rent richting de bal. Ignatiadis schiet op doel. Pişcot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Bosnia - Bosna-Boys 0:1

24e minuut.
Lepojević geeft de bal voor. Grlić kopt de bal weg. Krušlin rent richting de bal. Krušlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayern Bosnia - Bosna-Boys 1:1

29e minuut.
Hasi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilić geeft de bal voor. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Bosnia - Bosna-Boys 2:1

32e minuut.
Čejanović onderschept slim de pass. Čejanović geeft een hoge lob. Pişcot heeft problemen om de bal te vangen. Pişcot geeft de bal voor. Krušlin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Gazibegović passt de bal in één keer door. Rep rent richting de bal. Rep met een sublieme pass. Grlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlić draait met de bal, schiet en ... Šerbedžija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Jelgavnieks trapt de bal weg van het doel. Bužimkić kopt de bal weg. Arežina probeert naar een medespeler te passen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Bosnia 44%, Bosna-Boys 56%.
Bayern Bosnia - Bosna-Boys 2:1

47e minuut.
Arežina is nu in balbezit. Arežina passt de bal in één keer door. Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasi rent richting de bal. Hasi haalt uit met een fantastische trap. Jelgavnieks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ilić probeert naar een medespeler te passen. Hasi speelt de bal door. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Jelgavnieks maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayern Bosnia - Bosna-Boys 2:2

76e minuut.
Ilić kopt de bal weg. Arežina is nu in balbezit. Rep begaat een overtreding. Rep krijgt een gele kaart. Arežina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arežina met een snel genomen vrije trap. Ponce maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Rep speelt de bal door. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužimkić is nu in balbezit. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Bosnia - Bosna-Boys 3:2

81e minuut.
Ignatiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepojević begaat een overtreding. Ignatiadis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Đuzalović met een snel genomen vrije trap. Ponce krijgt zijn hoofd ertegen. Jelgavnieks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayern Bosnia - Bosna-Boys 3:3

84e minuut.
Hasi probeert naar een medespeler te passen. Arežina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arežina passt de bal in één keer door. Hasi is nu in balbezit. Hasi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Bosnia 56%, Bosna-Boys 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern Bosnia - Bosna-Boys 3:3