Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Krajina Hukan FC
The oak Tactiek finale kupa
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
61.2 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten excellent
formidable Passen solid
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Serwach passt de bal met de wreef. Frajt onderschept slim de pass. Tissot rent richting de bal. Tissot schiet op doel. Kaljula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Krajina - Hukan FC 1:0

10e minuut.
Serwach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ioan komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Furnea rent richting de bal. Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa met een sublieme pass. Cecchini rent richting de bal. Cecchini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa geeft de bal voor. Daar is Qarabağlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuszyński rent richting de bal. Tuszyński draait met de bal, schiet en ... Jacubec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Cecchini de bal onder controle te krijgen. Zerpa kopt de bal weg. Mientus heeft problemen om de bal te vangen. Tuszyński is nu in balbezit. Tuszyński schiet op doel. Jacubec bokst de bal weg.

21e minuut.
Artelesa geeft een hoge lob. Güleray rent richting de bal. Güleray passt de bal in één keer door. Tuszyński is nu in balbezit. Tuszyński schiet op doel. Jacubec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Krajina - Hukan FC 1:1

23e minuut.
Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete onderschept slim de pass. Negrete speelt de bal door. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot draait met de bal, schiet en ... Kaljula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Artelesa speelt de bal door. Badinter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negrete. Negrete krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Zerpa is nu in balbezit. Reati onderschept slim de pass. Reati passt de bal met de wreef. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mientus geeft een hoge lob. Furnea probeert de bal aan de voet te houden. Bundervoet geeft een lange en hoge pass. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini schiet op doel. Jacubec bokst de bal weg.

36e minuut.
Bundervoet is nu in balbezit. Hinz verovert de bal door een tackle van achteren. Hinz geeft een lange en hoge pass. Reati rent richting de bal. Reati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Furnea rent richting de bal. del Cerro rent richting de bal. del Cerro geeft een lange en hoge pass. Daar is Reati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Frajt onderschept slim de pass. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz met een sublieme pass. Reati rent richting de bal. Reati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Khoury is nu in balbezit. Khoury geeft een lange en hoge pass. Cecchini kopt de bal weg. Badinter is nu in balbezit. Badinter geeft de bal voor. Jacubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Krajina 43%, Hukan FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Krajina - Hukan FC 1:1

46e minuut.
Sypiański komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ioan passt de bal met de wreef. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz passt de bal in één keer door. Reati rent richting de bal. Reati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kaljula neemt vlug de vrije trap. Tuszyński kopt de bal weg. Qarabağlı probeert de bal aan de voet te houden. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mientus geeft een lange en hoge pass. Khoury heeft problemen om de bal te vangen. Reati bereikt de bal nog maar net als eerste. Reati draait met de bal, schiet en ... Kaljula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Krajina - Hukan FC 2:1

67e minuut.
Ioan kopt de bal weg. Zerpa met een sublieme pass. Badinter heeft problemen om de bal te vangen. Badinter geeft de bal voor. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Furnea stond buitenspel. Kistemaker komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ioan neemt vlug de vrije trap. Daar is Khoury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot rent richting de bal. Tissot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bundervoet is nu in balbezit. Ioan verovert de bal door een tackle van achteren. Ioan probeert naar een medespeler te passen. Reati bereikt de bal nog maar net als eerste. Reati draait met de bal, schiet en ... Kaljula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Tuszyński onderschept slim de pass. Mientus is nu in balbezit. Furnea verovert de bal door een tackle van achteren. Furnea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Krajina - Hukan FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Krajina 38%, Hukan FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Krajina - Hukan FC 2:2