Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk mercedes nk opća opasnost
benc Tactiek 343
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 50.9
very good Schieten solid
adequate Passen solid
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Romberg geeft een lange en hoge pass. Tubaldi kopt de bal weg. Klungelig pakt Pedregosa de bal. Đình Long is nu in balbezit. Đình Long schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Taverna bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverna passt de bal met de wreef. Đình Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Long haalt uit met een fantastische trap. Bora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk mercedes - nk opća opasnost 1:0

24e minuut.
Villalobos speelt de bal door. Moros rent richting de bal. Tubaldi is nu in balbezit. Tubaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk mercedes - nk opća opasnost 2:0

35e minuut.
Altınsöz is nu in balbezit. Kankaanpää onderschept slim de pass. Kankaanpää geeft de bal voor. Đình Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Long schiet op doel. Bora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Đình Long onderschept slim de pass. Tubaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos rent richting de bal. Đình Long verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Long haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pedregosa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moros met de inworp. Tubaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubaldi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk mercedes 50%, nk opća opasnost 50%.
fk mercedes - nk opća opasnost 2:0

48e minuut.
Bora trapt de bal weg. Futrasov kopt de bal weg. Brocken heeft problemen om de bal te vangen. Altınsöz rent richting de bal. Altınsöz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Romberg is nu in balbezit. Óváry rent richting de bal. Romberg begaat een overtreding. Romberg krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Klungelig pakt Zengei de bal. Đình Long rent richting de bal. Đình Long geeft een hoge lob. Moros rent richting de bal. Moros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taverna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Đình Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Long geeft een hoge lob. Pedregosa kopt de bal weg. Bora bokst de bal weg. Tubaldi rent richting de bal. Tubaldi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kohler rent richting de bal. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis met een sublieme pass. Đình Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Taverna onderschept slim de pass. Taverna geeft een hoge lob. Tubaldi kopt de bal weg. Đình Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Long draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kohler probeert naar een medespeler te passen. Teremi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Esqueda de bal. Esqueda geeft de bal voor. Altınsöz springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk mercedes - nk opća opasnost 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk mercedes 55%, nk opća opasnost 45%.
fk mercedes - nk opća opasnost 2:1