Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. Mejtaš ♥️Fc.Sarajevo♥️
433 Tactiek ceha 343
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 58.3
solid Schieten incredible
good Passen good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Bachlehner verovert de bal door een tackle van achteren. Bachlehner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nyong de bal. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche schiet op doel. Salvatierra bokst de bal weg. Krijaštanac is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Fijas de bal. Butilă rent richting de bal. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Salvatierra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 1:0

9e minuut.
Sabău passt de bal met de wreef. Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyabaro met een sublieme pass. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Baturo speelt de bal door. Wairimu is nu in balbezit. Wairimu met een sublieme pass. Việt Dũng is nu in balbezit. Việt Dũng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tiro passt de bal in één keer door. Krijaštanac is nu in balbezit. Mormocea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krijaštanac raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Krijaštanac neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salvatierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Việt Dũng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dagić is nu in balbezit. Cienciała verovert de bal door een tackle van achteren. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. Zloić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K. Mejtaš - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 1:1

22e minuut.
Atabaque verovert de bal door een tackle van achteren. Atabaque probeert naar een medespeler te passen. Việt Dũng rent richting de bal. Việt Dũng haalt uit met een fantastische trap. Dagić onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 1:2

25e minuut.
Vandendriessche probeert de bal met de borst te controleren. Wairimu rent richting de bal. Wairimu speelt de bal door. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Inman passt de bal met de wreef. Nyabaro met een sublieme pass. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Yardan verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nyabaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wairimu met een sublieme pass. Việt Dũng is nu in balbezit. Việt Dũng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Việt Dũng rent richting de bal. Atabaque rent richting de bal. Việt Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque rent richting de bal. Atabaque draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Vandendriessche schiet op doel. Klungelig pakt Wairimu de bal. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ... Salvatierra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K. Mejtaš - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 2:2

43e minuut.
Inman met de inworp. Wairimu met een sublieme pass. Việt Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Dũng haalt uit met een fantastische trap. Dagić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 2:3

44e minuut.
Tiro rent richting de bal. Tiro passt de bal in één keer door. Yardan is nu in balbezit. Atabaque verovert de bal door een tackle van achteren. Atabaque draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Mejtaš 60%, ♥️Fc.Sarajevo♥️ 40%.
F.K. Mejtaš - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 2:4

51e minuut.
Inman speelt de bal door. Kurdi heeft problemen om de bal te vangen. Nyabaro probeert naar een medespeler te passen. Việt Dũng is nu in balbezit. Việt Dũng schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Nyabaro rent richting de bal. Nyabaro geeft een lange en hoge pass. Kundrač probeert naar een medespeler te passen. Bachlehner rent richting de bal. Bachlehner geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cienciała haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dagić de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Inman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cienciała maakt een snoekduik en kopt de bal. Zloić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 2:5

60e minuut.
Cienciała geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yardan de bal. Việt Dũng rent richting de bal. Việt Dũng haalt uit met een fantastische trap. Zloić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 2:6

72e minuut.
Yardan is nu in balbezit. Yardan geeft een hoge lob. Nyabaro kopt de bal weg. Cienciała rent richting de bal. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Vandendriessche heeft problemen om de bal te vangen. Nyong is nu in balbezit. Nyong geeft de bal voor. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. Zloić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inman met de inworp. Atabaque rent richting de bal. Atabaque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Mejtaš 69%, ♥️Fc.Sarajevo♥️ 31%.
F.K. Mejtaš - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 2:7