Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Krajina Bayern Bosnia
The oak Tactiek Brazzo_20
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.5 gemiddelde waardering 47.2
solid Schieten average
formidable Passen adequate
very good Verdedigen good


10e minuut.
Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan geeft de bal voor. Guincho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tissot is nu in balbezit. Tissot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kistemaker probeert naar een medespeler te passen. Serwach rent richting de bal. Serwach passt de bal met de wreef. Sowiński is nu in balbezit. Sowiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Sowiński kopt de bal weg. Daar is Ilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kistemaker is nu in balbezit. Tissot is nu in balbezit. Tissot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Krajina 35%, Bayern Bosnia 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Krajina - Bayern Bosnia 0:0

61e minuut.
Omanović kopt de bal weg. Klungelig pakt Pişcot de bal. Sowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Sowiński schiet op doel. Jelgavnieks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Krajina - Bayern Bosnia 1:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sypiański komt het veld opgelopen. Neagoe komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Neagoe kopt de bal weg. Pişcot is nu in balbezit. Sowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Sowiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Krajina - Bayern Bosnia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Krajina 41%, Bayern Bosnia 59%.
FK Krajina - Bayern Bosnia 2:0