Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. Mejtaš nk opća opasnost
451 Tactiek 343
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 55.6
solid Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Barnby probeert naar een medespeler te passen. Schrumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrumpf passt de bal in één keer door. Tamarslan is nu in balbezit. Tamarslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - nk opća opasnost 0:1

3e minuut.
Inworp. Óváry met de inworp. Kurdi rent richting de bal. Švadlena onderschept slim de pass. Švadlena geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena passt de bal met de wreef. Óváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Óváry geeft een lange en hoge pass. Tamarslan springt en kopt de bal. Chara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski passt de bal zonder na te denken. Óváry probeert naar een medespeler te passen. Švadlena rent richting de bal. Švadlena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Schrumpf verovert de bal door een tackle van achteren. Schrumpf heeft problemen om de bal te vangen. Schrumpf passt de bal met de wreef. Tamarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamarslan schiet op doel. Chara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kurdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău is nu in balbezit. Sabău met een sublieme pass. Vandendriessche is nu in balbezit. Vandendriessche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mastigiani probeert de bal aan de voet te houden. Vandendriessche is nu in balbezit. Streit legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vandendriessche is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vandendriessche neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K. Mejtaš - nk opća opasnost 1:1

18e minuut.
Barnby passt de bal in één keer door. Mastigiani rent richting de bal. Mastigiani geeft de bal voor. Schrumpf heeft problemen om de bal te vangen. Schrumpf draait met de bal, schiet en ... Chara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Barnby passt de bal in één keer door. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena passt de bal met de wreef. Tamarslan rent richting de bal. Tamarslan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kundrač met de inworp. Bachlehner geeft een lange en hoge pass. Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tiro geeft een lange en hoge pass. Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal met de wreef. Švadlena rent richting de bal. Švadlena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Óváry probeert naar een medespeler te passen. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena met een sublieme pass. Tamarslan rent richting de bal. Tamarslan draait met de bal, schiet en ... Chara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Óváry rent richting de bal. Sabău verovert de bal door een tackle van achteren. Sabău met een sublieme pass. Klungelig pakt Vandendriessche de bal. Vandendriessche haalt uit met een fantastische trap. Beger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Švadlena kopt de bal weg. Barnby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnby speelt de bal door. Schrumpf rent richting de bal. Schrumpf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Tiro is nu in balbezit. Švadlena verovert de bal door een tackle van achteren. Švadlena probeert naar een medespeler te passen. Tamarslan rent richting de bal. Tamarslan haalt uit met een fantastische trap. Chara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tamarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Vandendriessche speelt de bal door. Klungelig pakt Bachlehner de bal. Bachlehner passt de bal met de wreef. Juruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Juruk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Mejtaš 65%, nk opća opasnost 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.K. Mejtaš - nk opća opasnost 1:1

48e minuut.
Švadlena schiet op doel. Kumasin probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mastigiani zal de hoekschop nemen. Tamarslan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Schrumpf is nu in balbezit. Schrumpf passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kumasin de bal. Tamarslan is nu in balbezit. Tamarslan haalt uit met een fantastische trap. Chara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kumasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrumpf onderschept slim de pass. Schrumpf met een sublieme pass. Švadlena rent richting de bal. Švadlena draait met de bal, schiet en ... Chara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Barnby kopt de bal weg. Daar is Schrumpf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schrumpf speelt de bal door. Klungelig pakt Tamarslan de bal. Tamarslan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Streit kopt de bal weg. Mastigiani geeft een hoge lob. Kumasin probeert de bal aan de voet te houden. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Óváry onderschept slim de pass. Óváry met een sublieme pass. Tamarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena draait met de bal, schiet en ... Chara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kumasin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamarslan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - nk opća opasnost 1:2

63e minuut.
Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit geeft de bal voor. Schrumpf probeert naar een medespeler te passen. Švadlena rent richting de bal. Švadlena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sabău probeert naar een medespeler te passen. Sypniewski met een sublieme pass. Schrumpf probeert naar een medespeler te passen. Tamarslan is nu in balbezit. Tamarslan draait met de bal, schiet en ... Chara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Daar is Barnby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barnby met een sublieme pass. Schrumpf probeert naar een medespeler te passen. Tamarslan rent richting de bal. Tamarslan haalt uit met een fantastische trap. Chara bokst de bal weg.

77e minuut.
Barnby speelt de bal door. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tamarslan de bal. Tamarslan draait met de bal, schiet en ... Chara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schrumpf is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Dagić de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Óváry neemt de hoekschop. Tamarslan krijgt zijn hoofd ertegen. Chara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - nk opća opasnost 1:3

85e minuut.
Barnby bereikt de bal nog maar net als eerste. Juruk verovert de bal door een tackle van achteren. Juruk geeft een lange en hoge pass. Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Mejtaš 70%, nk opća opasnost 30%.
F.K. Mejtaš - nk opća opasnost 1:3