Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk opća opasnost Bayern Bosnia
343 Tactiek Brazzo_20
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 48.6
very good Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


4e minuut.
Gazibegović passt de bal zonder na te denken. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski begaat een overtreding. Sypniewski krijgt een gele kaart. Rep raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gazibegović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lepojević heeft problemen om de bal te vangen. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate geeft een lange en hoge pass. Tamarslan springt en kopt de bal. Jelgavnieks probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gazibegović kopt de bal weg. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep passt de bal in één keer door. Grlić rent richting de bal. Grlić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lepojević speelt de bal door. Kirják is nu in balbezit. Kirják passt de bal met de wreef. Švadlena rent richting de bal. Švadlena schiet op doel. Jelgavnieks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Wojno geeft een lange en hoge pass. Mascate geeft de bal voor. Klungelig pakt Wojno de bal. Schrumpf is nu in balbezit. Schrumpf haalt uit met een fantastische trap. Jelgavnieks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lepojević heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mascate neemt de hoekschop. Tamarslan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Óváry is nu in balbezit. Óváry geeft een lange en hoge pass. Schrumpf kopt de bal weg. Tamarslan is nu in balbezit. Tamarslan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gazibegović onderschept slim de pass. Gazibegović geeft een lange en hoge pass. Kohler speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Grlić de bal onder controle te krijgen. Grlić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 43%, Bayern Bosnia 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nk opća opasnost - Bayern Bosnia 0:0

56e minuut.
Lepojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gazibegović kan de bal niet met de borst controleren. Gazibegović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Omanović de bal. Omanović schiet op doel. Beger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Guincho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rep de bal. Kohler is nu in balbezit. Grlić verovert de bal door een tackle van achteren. Grlić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Bayern Bosnia 0:1

82e minuut.
Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamarslan onderschept slim de pass. Schrumpf probeert naar een medespeler te passen. Tamarslan rent richting de bal. Tamarslan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 43%, Bayern Bosnia 57%.
nk opća opasnost - Bayern Bosnia 0:1