Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Bosnia nk opća opasnost
Brazzo_20 Tactiek 343
42% Balbezit 58%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 52
good Schieten solid
good Passen solid
average Verdedigen excellent


8e minuut.
Altınsöz kopt de bal weg. Grlić rent richting de bal. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Jelgavnieks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Bosnia - nk opća opasnost 0:1

26e minuut.
Altınsöz is nu in balbezit. Ilić verovert de bal door een tackle van achteren. Teremi probeert naar een medespeler te passen. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Salamon met een snelle inworp. Gazibegović probeert naar een medespeler te passen. Nazirević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazirević draait met de bal, schiet en ... Bora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayern Bosnia - nk opća opasnost 1:1

28e minuut.
Teremi speelt de bal door. Gronowski rent richting de bal. Gronowski passt de bal in één keer door. Altınsöz rent richting de bal. Altınsöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Bosnia - nk opća opasnost 1:2

43e minuut.
Óváry geeft een hoge lob. Gronowski kopt de bal weg. Daar is Milanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınsöz is nu in balbezit. Altınsöz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Bosnia 53%, nk opća opasnost 47%.
Bayern Bosnia - nk opća opasnost 1:2

49e minuut.
Ilić probeert naar een medespeler te passen. Salamon heeft problemen om de bal te vangen. Salamon probeert naar een medespeler te passen. Strmšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strmšek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gazibegović probeert naar een medespeler te passen. Nazirević is nu in balbezit. Nazirević probeert naar een medespeler te passen. Strmšek heeft problemen om de bal te vangen. Strmšek schiet op doel. Bora bokst de bal weg.

63e minuut.
Pedregosa met een sublieme pass. Teremi heeft problemen om de bal te vangen. Gazibegović probeert naar een medespeler te passen. Strmšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strmšek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mezetović geeft een hoge lob. Salamon kopt de bal weg. Strmšek is nu in balbezit. Strmšek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayern Bosnia - nk opća opasnost 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Bosnia 42%, nk opća opasnost 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern Bosnia - nk opća opasnost 2:2