Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk mercedes FK Krajina
benc Tactiek The oak
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 62.1
very good Schieten formidable
good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Tissot passt de bal met de wreef. Reati bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur is nu in balbezit. Reati verovert de bal door een tackle van achteren. Reati haalt uit met een fantastische trap. Eleftherakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Tissot passt de bal met de wreef. Negrete rent richting de bal. Romberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romberg krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Daar is Moros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros maakt een afschuwelijke overtreding. Moros krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Serwach geeft een hoge lob. Reati bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Reati verovert de bal door een tackle van achteren. Reati draait met de bal, schiet en ... Eleftherakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Eleftherakis speelt de bal door. del Cerro kopt de bal weg. Tissot met een sublieme pass. Reati rent richting de bal. Reati schiet op doel. Eleftherakis bokst de bal weg.

27e minuut.
Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. del Cerro bereikt de bal nog maar net als eerste. del Cerro passt de bal in één keer door. Reati rent richting de bal. Reati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Negrete speelt de bal door. Tissot kan de bal niet met de borst controleren. Tissot passt de bal in één keer door. Reati is nu in balbezit. Reati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Romberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Romberg geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Negrete zal de hoekschop nemen. Reati springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Słonina is nu in balbezit. Słonina passt de bal in één keer door. Hinz rent richting de bal. Đình Long verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Long haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fk mercedes - FK Krajina 1:0

44e minuut.
Tissot is nu in balbezit. Brocken legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tissot raakt geblesseerd tijdens het duel. Reati neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Eleftherakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk mercedes - FK Krajina 1:1

45e minuut.
Reati onderschept slim de pass. Brocken legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ioan komt het veld opgelopen. Reati kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Eleftherakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk mercedes - FK Krajina 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk mercedes 74%, FK Krajina 26%.
fk mercedes - FK Krajina 1:2

47e minuut.
Badur is nu in balbezit. Serwach onderschept slim de pass. Serwach passt de bal zonder na te denken. Reati is nu in balbezit. Reati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Ioan passt de bal met de wreef. Reati rent richting de bal. Taverna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reati zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Qarabağlı onderschept slim de pass. Artelesa rent richting de bal. Artelesa geeft een lange en hoge pass. Serwach is nu in balbezit. Serwach geeft een hoge lob. Eleftherakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Doeltrap. Sypiański komt het veld opgelopen. Kistemaker komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Badur verovert de bal door een tackle van achteren. Taverna geeft een lange en hoge pass. Đình Long is nu in balbezit. Đình Long haalt uit met een fantastische trap. Jacubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk mercedes - FK Krajina 2:2

79e minuut.
Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissot probeert naar een medespeler te passen. Serwach is nu in balbezit. Serwach geeft een lange en hoge pass. Reati maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Serwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwach met een sublieme pass. Reati rent richting de bal. Reati draait met de bal, schiet en ... Eleftherakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk mercedes - FK Krajina 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk mercedes 63%, FK Krajina 37%.
fk mercedes - FK Krajina 2:3