Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosna-Boys F.K. Mejtaš
att2 Tactiek 1111
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen solid


5e minuut.
Kučan geeft een lange en hoge pass. Bužimkić met een sublieme pass. Ignatiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužimkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužimkić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasi passt de bal met de wreef. Ignatiadis is nu in balbezit. Ignatiadis haalt uit met een fantastische trap. Chara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - F.K. Mejtaš 1:0

16e minuut.
Bužimkić passt de bal in één keer door. Hasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasi geeft de bal voor. Ignatiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatiadis draait met de bal, schiet en ... Chara bokst de bal weg.

22e minuut.
Đuzalović rent richting de bal. Đuzalović geeft een hoge lob. Bužimkić kopt de bal weg. Klungelig pakt Ignatiadis de bal. Ignatiadis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Juruk met een sublieme pass. Fijas rent richting de bal. Fijas probeert naar een medespeler te passen. Bachlehner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachlehner geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kundrač met een sublieme pass. Sabău rent richting de bal. Sudžum begaat een overtreding. Sudžum krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Šerbedžija trapt de bal weg van het doel. Čejanović kopt de bal weg. Ignatiadis rent richting de bal. Ignatiadis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - F.K. Mejtaš 2:0

30e minuut.
Mainero geeft een lange en hoge pass. Tiro rent richting de bal. Ignatiadis begaat een overtreding. Ignatiadis krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche speelt de bal door. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Haken de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Čejanović met een sublieme pass. Hasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasi met een sublieme pass. Ignatiadis is nu in balbezit. Ignatiadis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - F.K. Mejtaš 3:0

41e minuut.
Juruk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sudžum rent richting de bal. Sudžum passt de bal met de wreef. Bužimkić rent richting de bal. Bužimkić draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Bachlehner met een sublieme pass. Vandendriessche is nu in balbezit. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche haalt uit met een fantastische trap. Šerbedžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna-Boys 43%, F.K. Mejtaš 57%.
Bosna-Boys - F.K. Mejtaš 3:0

55e minuut.
Dagić geeft de bal voor. Sabău kopt de bal weg. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche geeft een lange en hoge pass. Fijas maakt een snoekduik en kopt de bal. Šerbedžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas geeft de bal voor. Čejanović kopt de bal weg. Bachlehner controleert de bal met de borst. Bachlehner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hasi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ignatiadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatiadis onderschept slim de pass. Ignatiadis draait met de bal, schiet en ... Chara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna-Boys 43%, F.K. Mejtaš 57%.
Bosna-Boys - F.K. Mejtaš 3:0