Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk opća opasnost Hukan FC
343 Tactiek finale kupa
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 51.2
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Futrasov passt de bal zonder na te denken. Mascate heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Bundervoet zijn tegenspeler op de grond. Bundervoet krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bundervoet met de inworp. Tarlósi heeft problemen om de bal te vangen. Mascate schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mascate moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mascate schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Altınsöz speelt de bal door. Ćubić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badinter. Ćubić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ćubić kan niet meer verder spelen. Gronowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 45%, Hukan FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nk opća opasnost - Hukan FC 0:0

46e minuut.
Gronowski passt de bal in één keer door. Altınsöz is nu in balbezit. Frajt rent richting de bal. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Badinter neemt vlug de vrije trap. Cecchini kopt de bal weg. Tarlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zerpa komt het veld opgelopen. Tuszyński komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Futrasov probeert naar een medespeler te passen. Gronowski is nu in balbezit. Frajt verovert de bal door een tackle van achteren. Altınsöz verovert de bal door een tackle van achteren. Altınsöz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kohler verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bundervoet zal de hoekschop nemen. Cecchini heeft problemen om de bal te vangen. Cecchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Hukan FC 0:1

65e minuut.
Furnea passt de bal met de wreef. Grimaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimaud passt de bal in één keer door. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Chiquinho verovert de bal door een tackle van achteren. Chiquinho passt de bal met de wreef. Tuszyński is nu in balbezit. Furnea is nu in balbezit. Furnea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea passt de bal zonder na te denken. Daar is Cecchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cecchini schiet op doel. Bora probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Khoury speelt de bal door. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet geeft een hoge lob. Tuszyński is nu in balbezit. Tuszyński schiet op doel. Bora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zerpa speelt de bal door. Daar is Bundervoet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bundervoet probeert naar een medespeler te passen. Furnea is nu in balbezit. Furnea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Grimaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimaud probeert naar een medespeler te passen. Tuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Hukan FC 0:2

89e minuut.
Altınsöz heeft problemen om de bal te vangen. Zerpa speelt de bal door. Tuszyński is nu in balbezit. Tuszyński draait met de bal, schiet en ... Bora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Hukan FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 53%, Hukan FC 47%.
nk opća opasnost - Hukan FC 0:3