Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Bosnia ♥️Fc.Sarajevo♥️
Brazzo_20 Tactiek ceha 343
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
48.4 gemiddelde waardering 58.5
matig Schieten uitmuntend
goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Franičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Franičević speelt de bal door. Inman speelt de bal door. Việt Dũng is nu in balbezit. Việt Dũng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Ilić de bal onder controle te krijgen. Việt Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić onderschept slim de pass. Wairimu onderschept slim de pass. Wairimu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Franičević met een snelle inworp. Gazibegović is nu in balbezit. Atabaque verovert de bal door een tackle van achteren. Atabaque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Bosnia - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 0:1

16e minuut.
Cienciała kopt de bal weg. Việt Dũng controleert de bal met de borst. Wojno rent richting de bal. Việt Dũng onderschept slim de pass. Việt Dũng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Franičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazibegović begaat een overtreding. Franičević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wairimu met een snel genomen vrije trap. Việt Dũng kopt de bal weg. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Wairimu de bal. Wairimu probeert naar een medespeler te passen. Inman is nu in balbezit. Inman geeft de bal voor. Atabaque kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Cienciała controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Omanović neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Nyong de bal. Grlić is nu in balbezit. Grlić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Grlić de bal. Nyong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grlić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rep met een snel genomen vrije trap. Grlić maakt een snoekduik en kopt de bal. Salvatierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ilić is nu in balbezit. Việt Dũng onderschept slim de pass. Việt Dũng passt de bal zonder na te denken. Atabaque rent richting de bal. Atabaque schiet op doel. Jelgavnieks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Bosnia - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Bosnia 56%, ♥️Fc.Sarajevo♥️ 44%.
Bayern Bosnia - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 0:2

59e minuut.
Lepojević met de inworp. Gazibegović rent richting de bal. Gazibegović speelt de bal door. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque schiet op doel. Jelgavnieks bokst de bal weg.

70e minuut.
Butilă onderschept slim de pass. Baturo met een sublieme pass. Wairimu met een sublieme pass. Việt Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Dũng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Franičević geeft een hoge lob. Guincho bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Bosnia - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 0:3

86e minuut.
Franičević passt de bal met de wreef. Inman rent richting de bal. Inman passt de bal in één keer door. Franičević geeft een hoge lob. Lepojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jelgavnieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Bosnia 48%, ♥️Fc.Sarajevo♥️ 52%.
Bayern Bosnia - ♥️Fc.Sarajevo♥️ 0:3