Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. Mejtaš Hukan FC
1111 Tactiek finale kupa
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 56
goed Schieten formidabel
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bachlehner passt de bal met de wreef. Frajt geeft een hoge lob. Cecchini kopt de bal weg. Furnea is nu in balbezit. Furnea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Juruk geeft een lange en hoge pass. Bachlehner rent richting de bal. Bachlehner geeft de bal voor. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Frajt verovert de bal door een tackle van achteren. Frajt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sabău met de inworp. Vandendriessche geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vandendriessche rent richting de bal. Juruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel. Kaljula maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - Hukan FC 1:0

13e minuut.
Konarzewski is nu in balbezit. Juruk onderschept slim de pass. Juruk met een sublieme pass. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Vandendriessche verovert de bal door een tackle van achteren. Vandendriessche passt de bal zonder na te denken. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - Hukan FC 2:0

23e minuut.
Kundrač geeft een lange en hoge pass. Khoury rent richting de bal. Khoury geeft een lange en hoge pass. Furnea is nu in balbezit. Furnea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Dagić de bal. Tuszyński rent richting de bal. Dagić is nu in balbezit. Tuszyński onderschept slim de pass. Tuszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Khoury heeft problemen om de bal te vangen. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski passt de bal met de wreef. Cecchini is nu in balbezit. Cecchini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Khoury maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Furnea kopt de bal weg. Tuszyński rent richting de bal. Tuszyński schiet op doel. Chara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Grimaud met een sublieme pass. Cecchini rent richting de bal. Cecchini probeert naar een medespeler te passen. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dagić met een sublieme pass. Kurdi probeert de bal aan de voet te houden. Tuszyński is nu in balbezit. Tuszyński haalt uit met een fantastische trap. Chara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - Hukan FC 2:1

42e minuut.
Dagić is nu in balbezit. Tuszyński onderschept slim de pass. Tuszyński probeert naar een medespeler te passen. Cecchini is nu in balbezit. Cecchini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Mejtaš 54%, Hukan FC 46%.
F.K. Mejtaš - Hukan FC 2:1

47e minuut.
Grimaud speelt de bal door. Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet speelt de bal door. Cecchini is nu in balbezit. Cecchini draait met de bal, schiet en ... Chara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

48e minuut.
Frajt probeert naar een medespeler te passen. Grimaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimaud passt de bal zonder na te denken. Furnea rent richting de bal. Furnea geeft de bal voor. Chara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cecchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cecchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K. Mejtaš - Hukan FC 2:2

50e minuut.
Grimaud is nu in balbezit. Grimaud passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tuszyński de bal. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sabău is nu in balbezit. Konarzewski onderschept slim de pass. Konarzewski geeft een hoge lob. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cecchini verovert de bal door een tackle van achteren. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet geeft de bal voor. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea schiet op doel. Chara bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Tuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuszyński draait met de bal, schiet en ... Chara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - Hukan FC 2:3

58e minuut.
Juruk passt de bal in één keer door. Bachlehner rent richting de bal. Bachlehner passt de bal in één keer door. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bachlehner rent richting de bal. Bachlehner geeft een lange en hoge pass. Vandendriessche kopt de bal weg. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ... Kaljula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Chiquinho geeft de bal voor. Tuszyński probeert de bal met de borst te controleren. Tuszyński passt de bal in één keer door. Cecchini rent richting de bal. Cecchini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Khoury geeft een lange en hoge pass. Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet probeert naar een medespeler te passen. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini haalt uit met een fantastische trap. Chara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Furnea is nu in balbezit. Furnea draait met de bal, schiet en ... Chara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - Hukan FC 2:4

72e minuut.
Frajt geeft een hoge lob. Inworp. Bachlehner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ... Kaljula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Tuszyński passt de bal met de wreef. Cecchini is nu in balbezit. Tiro begaat een overtreding. Tiro krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Daar is Kumasin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cecchini speelt de bal door. Furnea kan de bal niet met de borst controleren. Furnea draait met de bal, schiet en ... Chara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - Hukan FC 2:5

80e minuut.
Dagić verovert de bal door een tackle van achteren. Dagić geeft de bal voor. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche geeft de bal voor. Fijas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bundervoet met de inworp. Tuszyński rent richting de bal. Tiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuszyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuszyński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Chara bokst de bal weg. Tuszyński rent richting de bal. Tuszyński schiet op doel. Chara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Mejtaš 56%, Hukan FC 44%.
F.K. Mejtaš - Hukan FC 2:5