Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk opća opasnost Bosna-Boys
343 Tactiek att2
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 55.6
very good Schieten adequate
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Hasi verovert de bal door een tackle van achteren. Hasi passt de bal zonder na te denken. Kučan is nu in balbezit. Kučan schiet op doel. Beger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hasi met een sublieme pass. Bužimkić probeert naar een medespeler te passen. Kučan rent richting de bal. Kučan haalt uit met een fantastische trap. Beger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Bosna-Boys 0:1

16e minuut.
Čejanović onderschept slim de pass. Čejanović speelt de bal door. Hasi speelt de bal door. Daar is Kučan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kučan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Óváry de bal. Óváry passt de bal met de wreef. Švadlena rent richting de bal. Koort bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena verovert de bal door een tackle van achteren. Šerbedžija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Švadlena rent richting de bal. Haken rent richting de bal. Schrumpf onderschept slim de pass. Schrumpf draait met de bal, schiet en ... Šerbedžija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 60%, Bosna-Boys 40%.
nk opća opasnost - Bosna-Boys 0:1

52e minuut.
Ielcean verovert de bal door een tackle van achteren. Ielcean geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mascate met een snelle inworp. Švadlena geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mascate met een sublieme pass. Kirják bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirják met een sublieme pass. Altınsöz is nu in balbezit. Altınsöz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Inworp. Cimpl komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sudžum verovert de bal door een tackle van achteren. Sudžum probeert naar een medespeler te passen. Cimpl rent richting de bal. Cimpl draait met de bal, schiet en ... Beger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Óváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Óváry passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Švadlena de bal. Švadlena geeft de bal voor. Paal!

86e minuut.
Streit geeft de bal voor. Koort kopt de bal weg. Klungelig pakt Óváry de bal. Óváry geeft een lange en hoge pass. Altınsöz krijgt zijn hoofd ertegen. Šerbedžija bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 55%, Bosna-Boys 45%.
nk opća opasnost - Bosna-Boys 0:1