Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosna-Boys nk opća opasnost
att2 Tactiek 343
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
57.9 gemiddelde waardering 52.8
excellent Schieten solid
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Sudžum met een sublieme pass. Bužimkić rent richting de bal. Bužimkić probeert naar een medespeler te passen. Tronconi is nu in balbezit. Tronconi haalt uit met een fantastische trap. Bora bokst de bal weg.

9e minuut.
Hasi passt de bal zonder na te denken. Čejanović is nu in balbezit. Čejanović passt de bal met de wreef. Tronconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronconi draait met de bal, schiet en ... Bora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Đuzalović rent richting de bal. Đuzalović passt de bal met de wreef. Tronconi is nu in balbezit. Tronconi schiet op doel. Bora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - nk opća opasnost 1:0

32e minuut.
Mascate geeft een lange en hoge pass. Altınsöz kopt de bal weg. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Futrasov is nu in balbezit. Futrasov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bužimkić passt de bal in één keer door. Tronconi heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Pedregosa zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pedregosa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pedregosa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Bužimkić rent richting de bal. Futrasov rent richting de bal. Bužimkić begaat een overtreding. Bužimkić krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Hasi rent richting de bal. Hasi passt de bal in één keer door. Bužimkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužimkić passt de bal in één keer door. Tronconi rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tronconi is nu in balbezit. Tronconi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - nk opća opasnost 2:0

45e minuut.
Bora speelt de bal door. Sudžum kopt de bal weg. Brogi probeert de bal met de borst te controleren. Bužimkić probeert naar een medespeler te passen. Brogi onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bužimkić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tronconi springt en kopt de bal. Bora bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna-Boys 35%, nk opća opasnost 65%.
Bosna-Boys - nk opća opasnost 2:0

46e minuut.
Gronowski passt de bal met de wreef. Óváry is nu in balbezit. Óváry geeft een hoge lob. Altınsöz rent richting de bal. Altınsöz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Mascate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascate met een sublieme pass. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski schiet op doel. Šerbedžija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - nk opća opasnost 2:1

57e minuut.
Tronconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasi rent richting de bal. Hasi passt de bal met de wreef. Tronconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronconi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Đuzalović is nu in balbezit. Đuzalović passt de bal in één keer door. Tronconi is nu in balbezit. Tronconi schiet op doel. Bora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - nk opća opasnost 3:1

62e minuut.
Bužimkić rent richting de bal. Bužimkić passt de bal met de wreef. Tronconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronconi schiet op doel. Bora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - nk opća opasnost 4:1

66e minuut.
Ielcean geeft de bal voor. Bužimkić rent richting de bal. Bužimkić met een sublieme pass. Daar is Tronconi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tronconi passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Helmuth geeft de bal voor. Bužimkić speelt de bal door. Tronconi is nu in balbezit. Tronconi haalt uit met een fantastische trap. Bora probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Sudžum met een sublieme pass. Bužimkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronconi is nu in balbezit. Tronconi schiet op doel. Bora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - nk opća opasnost 5:1

78e minuut.
Čejanović met een sublieme pass. Hasi rent richting de bal. Hasi probeert naar een medespeler te passen. Tronconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronconi haalt uit met een fantastische trap. Bora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Villalobos de bal. Tronconi is nu in balbezit. Tronconi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bužimkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudžum is nu in balbezit. Sudžum speelt de bal door. Tronconi is nu in balbezit. Tronconi haalt uit met een fantastische trap. Bora bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - nk opća opasnost 6:1

84e minuut.
Hasi rent richting de bal. Hasi met een sublieme pass. Tronconi is nu in balbezit. Bužimkić is nu in balbezit. Bužimkić draait met de bal, schiet en ... Bora bokst de bal weg.

86e minuut.
Kefakis geeft een lange en hoge pass. Hasi kopt de bal weg. Kohler kan de bal niet met de borst controleren. Tronconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronconi draait met de bal, schiet en ... Bora bokst de bal weg.

88e minuut.
Đuzalović met een snelle inworp. Hasi rent richting de bal. Hasi geeft een lange en hoge pass. Daar is Bužimkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bužimkić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna-Boys 40%, nk opća opasnost 60%.
Bosna-Boys - nk opća opasnost 6:1