Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. Mejtaš Bayern Bosnia
1111 Tactiek Brazzo_20
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 50.2
good Schieten average
good Passen good
very good Verdedigen good


14e minuut.
Sabău is nu in balbezit. Grlić onderschept slim de pass. Grlić geeft een hoge lob. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sabău probeert de bal met de borst te controleren. Gazibegović onderschept slim de pass. Gazibegović geeft een hoge lob. Strmšek kan de bal niet met de borst controleren. Strmšek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Salamon passt de bal in één keer door. Grlić is nu in balbezit. Yardan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yardan krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Grlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlić passt de bal in één keer door. Dagić is nu in balbezit. Wyrębek onderschept slim de pass. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Chara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Mejtaš - Bayern Bosnia 0:1

42e minuut.
Kundrač geeft een lange en hoge pass. Juruk rent richting de bal. Ilić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Mejtaš 56%, Bayern Bosnia 44%.
F.K. Mejtaš - Bayern Bosnia 0:1

46e minuut.
Pişcot geeft een hoge lob. Sabău kan de bal niet met de borst controleren. Sabău met een sublieme pass. Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche schiet op doel. Jelgavnieks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K. Mejtaš - Bayern Bosnia 1:1

54e minuut.
Kurdi met de inworp. Sabău rent richting de bal. Sabău passt de bal met de wreef. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kundrač rent richting de bal. Grlić onderschept slim de pass. Grlić met een sublieme pass. Strmšek is nu in balbezit. Strmšek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pişcot met een sublieme pass. Grlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamon speelt de bal door. Strmšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strmšek haalt uit met een fantastische trap. Chara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek schiet op doel. Chara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Ilić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Antolić komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Grlić rent richting de bal. Yardan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grlić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salamon met een snel genomen vrije trap. Strmšek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Mejtaš 52%, Bayern Bosnia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.K. Mejtaš - Bayern Bosnia 1:1