Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK BOSNA VISOKO Nehljebi
Proba Tactiek tr
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.6 gemiddelde waardering 29.2
excellent Schieten average
good Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Giesso passt de bal met de wreef. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak met een sublieme pass. Hadžalić rent richting de bal. Hadžalić haalt uit met een fantastische trap. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Beigel probeert naar een medespeler te passen. Rathnau geeft de bal voor. Klungelig pakt Zelek de bal. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Petrisor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau onderschept slim de pass. Rathnau geeft een hoge lob. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Filipović geeft de bal voor. Buitenspel voor Kacprzak. Goede buitenspelval van de verdediging. Beigel neemt vlug de vrije trap. Şenocak rent richting de bal. Şenocak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jopec bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Łatczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konopka geeft een lange en hoge pass. Şenocak kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Beigel speelt de bal door. Konopka is nu in balbezit. Konopka probeert naar een medespeler te passen. Şenocak is nu in balbezit. Şenocak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Giesso heeft problemen om de bal te vangen. Tičić rent richting de bal. Giesso onderschept slim de pass. Giesso draait met de bal, schiet en ... Keltanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - Nehljebi 1:0

43e minuut.
Daar is Zelek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni geeft een lange en hoge pass. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - Nehljebi 2:0

45e minuut.
Giesso is nu in balbezit. Petrisor verovert de bal door een tackle van achteren. Jopec rent richting de bal. Jopec passt de bal met de wreef. Daar is Zelek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 29%, Nehljebi 71%.
NK BOSNA VISOKO - Nehljebi 2:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eron komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Cambro rent richting de bal. Cambro geeft een hoge lob. Rathnau kopt de bal weg. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ... Keltanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giesso is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Eron geeft de bal voor. Ghittoni is nu in balbezit. Ghittoni passt de bal in één keer door. Giesso rent richting de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - Nehljebi 3:0

61e minuut.
Hadžalić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Beigel neemt vlug de vrije trap. Eron is nu in balbezit. Eron draait met de bal, schiet en ... Keltanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

63e minuut.
Hadžalić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Beigel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - Nehljebi 4:0

69e minuut.
Konopka geeft de bal voor. Jopec probeert de bal aan de voet te houden. Humić verovert de bal door een tackle van achteren. Ghittoni controleert de bal met de borst. Ghittoni schiet op doel. Keltanen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - Nehljebi 5:0

71e minuut.
Inworp. Osadici komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Eron speelt de bal door. Konopka rent richting de bal. Konopka speelt de bal door. Eron rent richting de bal. Eron draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Osadici rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osadici is nu in balbezit. Osadici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Łatczewski rent richting de bal. Łatczewski geeft een hoge lob. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak draait met de bal, schiet en ... Carmelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - Nehljebi 5:1

81e minuut.
Hadžalić verovert de bal door een tackle van achteren. Kacprzak heeft problemen om de bal te vangen. Łatczewski is nu in balbezit. Kacprzak onderschept slim de pass. Kacprzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cambro is nu in balbezit. Cambro geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ivaz de bal onder controle te krijgen. Eron is nu in balbezit. Eron draait met de bal, schiet en ... Keltanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Konopka neemt de hoekschop. Ghittoni kopt de bal weg. Humić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghittoni is nu in balbezit. Ghittoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Humić rent richting de bal. Beigel onderschept slim de pass. Beigel geeft de bal voor. Osadici rent richting de bal. Osadici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - Nehljebi 6:1

87e minuut.
Ghittoni is nu in balbezit. Rathnau rent richting de bal. Osadici rent richting de bal. Osadici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Konopka is nu in balbezit. Konopka passt de bal in één keer door. Rathnau heeft problemen om de bal te vangen. Eron rent richting de bal. Eron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - Nehljebi 7:1

89e minuut.
Zelek is nu in balbezit. Zelek geeft een lange en hoge pass. Beigel probeert naar een medespeler te passen. Eron rent richting de bal. Eron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Filipović geeft de bal voor. Inworp. Konopka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Eron de bal. Eron schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 26%, Nehljebi 74%.
NK BOSNA VISOKO - Nehljebi 7:1