Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŠNK Zvijezda fk celik
Normal Tactiek gradjanski
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 38.8
weak Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Orliński is nu in balbezit. Orliński passt de bal in één keer door. Raicu met een sublieme pass. Košara is nu in balbezit. Košara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - fk celik 0:1

23e minuut.
Marchal Razquín neemt vlug de vrije trap. Anđus kopt de bal weg. Košara is nu in balbezit. Košara haalt uit met een fantastische trap. Elek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - fk celik 0:2

25e minuut.
Dummer probeert naar een medespeler te passen. Orliński rent richting de bal. Orliński met een sublieme pass. Anđus is nu in balbezit. Anđus schiet op doel. Elek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - fk celik 0:3

28e minuut.
Košara heeft problemen om de bal te vangen. Košara speelt de bal door. Jeričević onderschept slim de pass. Dumur rent richting de bal. Dumur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Biser bereikt de bal nog maar net als eerste. Biser passt de bal in één keer door. Košara rent richting de bal. Košara schiet op doel. Elek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dummer is nu in balbezit. Dummer passt de bal met de wreef. Jeričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus onderschept slim de pass. Anđus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dummer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dummer geeft een hoge lob. Daar is Rešidović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđus rent richting de bal. Anđus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bandović bereikt de bal nog maar net als eerste. Biser verovert de bal door een tackle van achteren. Biser met een sublieme pass. Dumur rent richting de bal. Dumur schiet op doel. Elek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠNK Zvijezda 77%, fk celik 23%.
ŠNK Zvijezda - fk celik 0:3

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Šašo de bal onder controle te krijgen. Dummer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dummer passt de bal in één keer door. Anđus is nu in balbezit. Anđus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Košara passt de bal in één keer door. Antić rent richting de bal. Anđus verovert de bal door een tackle van achteren. Anđus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - fk celik 0:4

66e minuut.
Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Jeričević ... Strafschop! Anđus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anđus zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Elek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - fk celik 0:5

67e minuut.
Orliński met een sublieme pass. Košara met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Drljača de bal onder controle te krijgen. Anđus rent richting de bal. Anđus schiet op doel. Elek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Aprelino geeft de bal voor. Dummer controleert de bal met de borst. Dummer geeft de bal voor. Dumur kopt de bal weg. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Biser geeft een hoge lob. Dumur is nu in balbezit. Antić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dumur raakt geblesseerd tijdens het duel. Anđus legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Elek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠNK Zvijezda - fk celik 0:6

90e minuut.
Biser met een sublieme pass. Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu speelt de bal door. Klungelig pakt Košara de bal. Košara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠNK Zvijezda 64%, fk celik 36%.
ŠNK Zvijezda - fk celik 0:6