Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk celik elmers club
gradj-32212 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kabilović verovert de bal door een tackle van achteren. Kabilović speelt de bal door. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Mašanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - elmers club 1:0

6e minuut.
Kabilović geeft een hoge lob. Koljević is nu in balbezit. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - elmers club 2:0

12e minuut.
Kuličić rent richting de bal. Mahmutefendić verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmutefendić passt de bal zonder na te denken. Daar is Čavkušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čavkušić schiet op doel. Mašanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - elmers club 3:0

17e minuut.
Kuličić geeft een lange en hoge pass. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović passt de bal in één keer door. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić schiet op doel. Mašanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - elmers club 4:0

25e minuut.
Čavkušić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vehab de bal. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vehab de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Dumur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vehab kopt de bal weg. Daar is Batrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović schiet op doel. Mašanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - elmers club 5:0

28e minuut.
Mehmedić geeft een hoge lob. Vehab controleert de bal met de borst. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Mašanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - elmers club 6:0

29e minuut.
Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović met een sublieme pass. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - elmers club 7:0

32e minuut.
Batrović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anđus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabilović controleert de bal met de borst. Kabilović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Koljević is nu in balbezit. Čavkušić verovert de bal door een tackle van achteren. Čavkušić met een sublieme pass. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Koljević onderschept slim de pass. Koljević speelt de bal door. Daar is Mehmedić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk celik 15%, elmers club 85%.
fk celik - elmers club 7:0

51e minuut.
Košara geeft een hoge lob. Kabilović rent richting de bal. Daar is Kabilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Mašanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - elmers club 8:0

69e minuut.
Mehmedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehmedić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dumur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuličić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mašanović trapt de bal weg. Anđus kopt de bal weg. Čavkušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Mašanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - elmers club 9:0

78e minuut.
Košara bereikt de bal nog maar net als eerste. Košara probeert naar een medespeler te passen. Čavkušić speelt de bal door. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gralewski trapt de bal weg. Kuličić kopt de bal weg. Koljević rent richting de bal. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk celik 26%, elmers club 74%.
fk celik - elmers club 9:0