Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK BOSNA VISOKO elmers club
PRoba1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 17.4
zeer goed Schieten slecht
goed Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ferraretto geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mahmutefendić de bal onder controle te krijgen. Berges rent richting de bal. Berges haalt uit met een fantastische trap. Mašanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Konopka rent richting de bal. Konopka passt de bal in één keer door. Beigel is nu in balbezit. Beigel schiet op doel. Berges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 1:0

12e minuut.
Daar is Batrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopka rent richting de bal. Batrović probeert naar een medespeler te passen. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel. Mašanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel. Mašanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Koljević probeert naar een medespeler te passen. Eron probeert naar een medespeler te passen. Beigel rent richting de bal. Beigel geeft een lange en hoge pass. Giesso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Batrović geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kokotović stond buitenspel. Ferraretto neemt vlug de vrije trap. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 2:0

20e minuut.
Enar kopt de bal weg. Konopka is nu in balbezit. Konopka probeert naar een medespeler te passen. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 3:0

22e minuut.
Eron verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Giesso de bal. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel. Mašanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šimunac rent richting de bal. Berges onderschept slim de pass. Berges haalt uit met een fantastische trap. Mašanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giesso rent richting de bal. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 4:0

24e minuut.
Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges passt de bal zonder na te denken. Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 5:0

26e minuut.
Enar onderschept slim de pass. Enar met een sublieme pass. Klungelig pakt Berges de bal. Berges geeft de bal voor. Šimunac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Konopka met de inworp. Klungelig pakt Ferraretto de bal. Enar geeft een hoge lob. Giesso springt en kopt de bal. Mašanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 6:0

35e minuut.
Ferraretto met een sublieme pass. Eron speelt de bal door. Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel. Mašanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 7:0

37e minuut.
Batrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka onderschept slim de pass. Konopka geeft een lange en hoge pass. Giesso heeft problemen om de bal te vangen. Giesso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Konopka geeft de bal voor. Daar is Vehab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 10%, elmers club 90%.
NK BOSNA VISOKO - elmers club 8:0

47e minuut.
Eron met de inworp. Ferraretto is nu in balbezit. Ferraretto geeft een lange en hoge pass. Daar is Berges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 9:0

48e minuut.
Spajić met een sublieme pass. Klungelig pakt Kokotović de bal. Berges is nu in balbezit. Berges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 10:0

56e minuut.
Giesso is nu in balbezit. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron passt de bal met de wreef. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 11:0

59e minuut.
Šimunac rent richting de bal. Konopka geeft de bal voor. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 12:0

63e minuut.
Daar is Valjević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enar is nu in balbezit. Enar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Konopka de bal. Konopka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mašanović met een sublieme pass. Konopka kopt de bal weg. Beigel geeft de bal voor. Berges geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Daar is Batrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel geeft een hoge lob. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 13:0

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mašanović niet meer kan verder spelen. Granić komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ferraretto kan de bal niet met de borst controleren. Ferraretto geeft de bal voor. Daar is Giesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Granić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 14:0

72e minuut.
Berges passt de bal in één keer door. Giesso heeft problemen om de bal te vangen. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 15:0

74e minuut.
Eron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferraretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraretto speelt de bal door. Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel. Granić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - elmers club 16:0

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Mahmutefendić de bal onder controle te krijgen. Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel probeert naar een medespeler te passen. Berges is nu in balbezit. Berges haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Granić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Beigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beigel speelt de bal door. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ferraretto geeft een hoge lob. Živak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giesso rent richting de bal. Klungelig pakt Giesso de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 20%, elmers club 80%.
NK BOSNA VISOKO - elmers club 16:0