Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Fiorentina Proleter Teslic
5 3 2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 20.3
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Daar is El Haroun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Haroun speelt de bal door. Daar is Porzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porzio haalt uit met een fantastische trap. Lečić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Đoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini onderschept slim de pass. Cottini speelt de bal door. Borković bereikt de bal nog maar net als eerste. Borković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Zolović de bal. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun speelt de bal door. Porzio rent richting de bal. Porzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Proleter Teslic 1:0

32e minuut.
Porzio rent richting de bal. Porzio passt de bal zonder na te denken. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio is nu in balbezit. Porzio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cottini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cottini passt de bal zonder na te denken. El Haroun rent richting de bal. El Haroun schiet op doel. Lečić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Proleter Teslic 2:0

36e minuut.
Ruso passt de bal met de wreef. Cottini heeft problemen om de bal te vangen. Cottini passt de bal zonder na te denken. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zolović kopt de bal weg. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolović bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun rent richting de bal. El Haroun schiet op doel. Lečić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Planić trapt de bal weg. Zolović rent richting de bal. Zolović speelt de bal door. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Porzio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Proleter Teslic 3:0

43e minuut.
Đoković is nu in balbezit. Zolović verovert de bal door een tackle van achteren. Zolović passt de bal zonder na te denken. Cottini geeft de bal voor. El Haroun springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lečić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 20%, Proleter Teslic 80%.
New Fiorentina - Proleter Teslic 3:0

51e minuut.
Zolović passt de bal in één keer door. Daar is Ðogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðogo geeft een lange en hoge pass. Porzio is nu in balbezit. Porzio draait met de bal, schiet en ... Lečić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Proleter Teslic 4:0

53e minuut.
Obrenić kan de bal niet met de borst controleren. Obrenić geeft een hoge lob. Porzio rent richting de bal. Porzio draait met de bal, schiet en ... Krivošija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
El Haroun is nu in balbezit. El Haroun passt de bal zonder na te denken. Porzio is nu in balbezit. Zolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakarević komt het veld opgelopen. Labović komt het veld opgelopen. Rosuljaš komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Matunić is nu in balbezit. Ruso rent richting de bal. Ruso geeft een hoge lob. Labović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Mejakić probeert de bal aan de voet te houden. Ruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Đoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruso onderschept slim de pass. Ruso geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Porzio rent richting de bal. Porzio geeft een hoge lob. Halikijas heeft problemen om de bal te vangen. Labović rent richting de bal. Labović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Proleter Teslic 5:0

81e minuut.
Daar is Bakarević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakarević passt de bal zonder na te denken. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Proleter Teslic 6:0

84e minuut.
Daar is Turan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosuljaš geeft de bal voor. Halikijas heeft problemen om de bal te vangen. Labović is nu in balbezit. Labović schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - Proleter Teslic 7:0

87e minuut.
Bakarević kan de bal niet met de borst controleren. Bakarević speelt de bal door. Krivošija bereikt de bal nog maar net als eerste. Labović verovert de bal door een tackle van achteren. Labović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cottini geeft een hoge lob. Turan kopt de bal weg. Inworp. Rosuljaš met een snelle inworp. Obrenić geeft de bal voor. Lečić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Porzio is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 24%, Proleter Teslic 76%.
New Fiorentina - Proleter Teslic 7:0