Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Orlovik Žepče Željoo
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 12.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Višak passt de bal met de wreef. Džananović is nu in balbezit. Džerekanac onderschept slim de pass. Džerekanac haalt uit met een fantastische trap. Taborin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Orlovik Žepče - Željoo 1:0

9e minuut.
Rogoznica rent richting de bal. Šalamunec rent richting de bal. Rogoznica verovert de bal door een tackle van achteren. Polonec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec haalt uit met een fantastische trap. Taborin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Maglić rent richting de bal. Jašarspahić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maglić raakt geblesseerd tijdens het duel. Šalamunec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Basarić is nu in balbezit. Basarić draait met de bal, schiet en ... Krnjeušić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Orlovik Žepče 51%, Željoo 49%.
FC. Orlovik Žepče - Željoo 1:0

47e minuut.
Polonec passt de bal zonder na te denken. Basarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žerić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žerić krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Polonec is nu in balbezit. Hadžimehmedović verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžimehmedović probeert naar een medespeler te passen. Krnjeušić is nu in balbezit. Krnjeušić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Šehanović passt de bal in één keer door. Burmazović is nu in balbezit. Džerekanac verovert de bal door een tackle van achteren. Džerekanac schiet op doel. Taborin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Orlovik Žepče 37%, Željoo 63%.
FC. Orlovik Žepče - Željoo 1:0