Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Fiorentina FK PODGORJE
5 3 2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 18.2
redelijk Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Vršajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruso is nu in balbezit. Ruso met een sublieme pass. Porzio rent richting de bal. Porzio schiet op doel. Jogunčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Vršajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruso rent richting de bal. Vršajević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vršajević krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Bajin de bal onder controle te krijgen. Ruso rent richting de bal. Ruso geeft een lange en hoge pass. El Haroun maakt een snoekduik en kopt de bal. Hujdurović kan de bal niet met de borst controleren. Jogunčić bokst de bal weg.

17e minuut.
Jogunčić speelt de bal door. Cottini kopt de bal weg. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio schiet op doel. Jogunčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FK PODGORJE 1:0

18e minuut.
Vršajević is nu in balbezit. El Haroun is nu in balbezit. Porzio rent richting de bal. Bakarević rent richting de bal. Bakarević draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Miskin is nu in balbezit. Obrenić onderschept slim de pass. Obrenić geeft een hoge lob. Porzio is nu in balbezit. Porzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FK PODGORJE 2:0

22e minuut.
Daar is Salčin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salčin met een sublieme pass. El Haroun rent richting de bal. El Haroun schiet op doel. Jogunčić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
El Haroun met een sublieme pass. Daar is Salčin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakarević probeert naar een medespeler te passen. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Obrenić rent richting de bal. Obrenić passt de bal in één keer door. Porzio is nu in balbezit. El Haroun rent richting de bal. El Haroun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini onderschept slim de pass. Cottini met een sublieme pass. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bakarević passt de bal in één keer door. Daar is Obrenić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrenić geeft een lange en hoge pass. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cottini met een sublieme pass. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarević rent richting de bal. Porzio rent richting de bal. Porzio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 32%, FK PODGORJE 68%.
New Fiorentina - FK PODGORJE 2:0

50e minuut.
Ruso met een sublieme pass. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini passt de bal zonder na te denken. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Bakarević passt de bal zonder na te denken. Jogunčić speelt de bal door. Hosni kopt de bal weg. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Cottini rent richting de bal. Cottini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salčin de bal. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hujdurović geeft een lange en hoge pass. Hosni probeert naar een medespeler te passen. El Haroun rent richting de bal. Bakarević rent richting de bal. Bakarević schiet op doel. Jogunčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Porzio is nu in balbezit. Porzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FK PODGORJE 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 27%, FK PODGORJE 73%.
New Fiorentina - FK PODGORJE 3:0