Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter Teslic Crveno Brdo C.B.N.K
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Halikijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikijas met een sublieme pass. Frančeskini is nu in balbezit. Matunić verovert de bal door een tackle van achteren. Matunić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Borković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stura rent richting de bal. Borković begaat een overtreding. Stura moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Stura kan niet meer verder spelen. Đoković komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Stražičić geeft de bal voor. Inworp. Kortina met de inworp. Mejakić is nu in balbezit. Mejakić geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Borković geeft een hoge lob. Tešanović rent richting de bal. Zekonja rent richting de bal. Zekonja haalt uit met een fantastische trap. Lečić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Teslic - Crveno Brdo C.B.N.K 0:1

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mešković met een snelle inworp. Zekonja is nu in balbezit. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tešanović rent richting de bal. Turan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tešanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Zekonja zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Teslic - Crveno Brdo C.B.N.K 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Teslic 52%, Crveno Brdo C.B.N.K 48%.
Proleter Teslic - Crveno Brdo C.B.N.K 0:2

50e minuut.
Frančeskini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Borković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Đoković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mešković onderschept slim de pass. Halikijas is nu in balbezit. Halikijas passt de bal zonder na te denken. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Stražičić onderschept slim de pass. Matunić rent richting de bal. Đoković rent richting de bal. Matunić is nu in balbezit. Matunić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Stražičić speelt de bal door. Zekonja met een sublieme pass. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović haalt uit met een fantastische trap. Lečić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Čelik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Čavor komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mešković passt de bal zonder na te denken. Zekonja rent richting de bal. Zekonja passt de bal zonder na te denken. Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Naumović rent richting de bal. Naumović geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Krivošija de bal onder controle te krijgen. Zekonja rent richting de bal. Zekonja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Teslic 66%, Crveno Brdo C.B.N.K 34%.
Proleter Teslic - Crveno Brdo C.B.N.K 0:2