Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
edin FC. Orlovik Žepče
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Žerić rent richting de bal. Devedžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Višak onderschept slim de pass. Milolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milolović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Jašarspahić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Višak bereikt de bal nog maar net als eerste. Milolović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milolović krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Milolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašarspahić verovert de bal door een tackle van achteren. Jašarspahić met een sublieme pass. Džerekanac is nu in balbezit. Džerekanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
edin - FC. Orlovik Žepče 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edin 31%, FC. Orlovik Žepče 69%.
edin - FC. Orlovik Žepče 0:1

49e minuut.
Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaić onderschept slim de pass. Klaić probeert naar een medespeler te passen. Višak rent richting de bal. Višak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Šehanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šehanović passt de bal met de wreef. Džerekanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Džerekanac haalt uit met een fantastische trap. Karamujić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
edin - FC. Orlovik Žepče 0:2

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Karamujić niet meer kan verder spelen. Miculinić komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džerekanac verovert de bal door een tackle van achteren. Džerekanac passt de bal met de wreef. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica geeft een hoge lob. Miculinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Džerekanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Džerekanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
edin - FC. Orlovik Žepče 0:3

88e minuut.
Milolović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kožul komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Višak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dulanović met een snelle inworp. Daar is Kožul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kožul speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edin 45%, FC. Orlovik Žepče 55%.
edin - FC. Orlovik Žepče 0:3