Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Salkici tiruriru
kr Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 19.9
very good Schieten unsatisfactory
adequate Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Pašajlić speelt de bal door. Klungelig pakt Rogański de bal. Rogański passt de bal in één keer door. Rogowski rent richting de bal. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. Šabo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogowski rent richting de bal. Rogowski schiet op doel. Šabo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Karadžić kopt de bal weg. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski passt de bal met de wreef. Rogowski heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - tiruriru 1:0

7e minuut.
Pletikapa rent richting de bal. Šofranac onderschept slim de pass. Šofranac passt de bal zonder na te denken. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vulić trapt de bal weg van het doel. Jakoplić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašajlić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pašajlić krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Šofranac speelt de bal door. Daar is Pletikapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczewski met een sublieme pass. Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogowski rent richting de bal. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - tiruriru 2:0

22e minuut.
Bender speelt de bal door. Jakoplić heeft problemen om de bal te vangen. Rogański onderschept slim de pass. Rogański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Šofranac rent richting de bal. Bender begaat een overtreding. Šofranac raakt geblesseerd tijdens het duel. Pašajlić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Biber geeft een hoge lob. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. Šabo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - tiruriru 3:0

27e minuut.
Čvanut rent richting de bal. Fronczewski onderschept slim de pass. Fronczewski met een sublieme pass. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bašić heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Fronczewski onderschept slim de pass. Fronczewski probeert naar een medespeler te passen. Biber speelt de bal door. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Divanefendić verovert de bal door een tackle van achteren. Divanefendić geeft de bal voor. Biber kopt de bal weg. Biber rent richting de bal. Biber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Salkici 43%, tiruriru 57%.
FK Salkici - tiruriru 3:0

58e minuut.
Krupnicki speelt de bal door. Šofranac is nu in balbezit. Šofranac probeert naar een medespeler te passen. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Balaguer is nu in balbezit. Pašajlić is nu in balbezit. Pašajlić passt de bal zonder na te denken. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Pašajlić kopt de bal weg. Daar is Šofranac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šofranac geeft een hoge lob. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Daar is Bender, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šofranac is nu in balbezit. Bender maakt een afschuwelijke overtreding. Bender krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Pašajlić geeft een lange en hoge pass. Rogowski kopt de bal weg. Rogański kan de bal niet met de borst controleren. Rogański schiet op doel. Šabo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Balaguer onderschept slim de pass. Džegić rent richting de bal. Balaguer onderschept slim de pass. Pašajlić rent richting de bal. Pašajlić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Salkici 33%, tiruriru 67%.
FK Salkici - tiruriru 3:0