Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter JR Telekom FC Sector
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Daar is Kuvalja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Francetić rent richting de bal. Francetić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gambin met een sublieme pass. Sušak rent richting de bal. Rosanda begaat een overtreding. Rosanda krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Đug verovert de bal door een tackle van achteren. Đug geeft een lange en hoge pass. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus haalt uit met een fantastische trap. Borota werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

36e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Rahmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmanović passt de bal zonder na te denken. Anđus rent richting de bal. Anđus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter JR Telekom 62%, FC Sector 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Proleter JR Telekom - FC Sector 0:0

54e minuut.
Rahmanović is nu in balbezit. Tadin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rahmanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Rahmanović wilt de vrije trap nemen. Borota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR Telekom - FC Sector 1:0

59e minuut.
Klungelig pakt Kjaković de bal. Kjaković geeft een lange en hoge pass. Garbajs heeft problemen om de bal te vangen. Suzanić is nu in balbezit. Suzanić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadin is nu in balbezit. Anđus onderschept slim de pass. Anđus schiet op doel. Borota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR Telekom - FC Sector 2:0

83e minuut.
Suzanić heeft problemen om de bal te vangen. Baćak speelt de bal door. Daar is Kjaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđus onderschept slim de pass. Anđus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR Telekom - FC Sector 3:0

85e minuut.
Daar is Baćak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baćak probeert naar een medespeler te passen. Pinto rent richting de bal. Francetić onderschept slim de pass. Francetić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter JR Telekom 42%, FC Sector 58%.
Proleter JR Telekom - FC Sector 3:0