Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter JR Telekom ASDFDF
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Rahmanović speelt de bal door. Anđus rent richting de bal. Bubalović rent richting de bal. Anđus onderschept slim de pass. Anđus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Bubalović geeft een hoge lob. Garbajs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolega onderschept slim de pass. Kolega haalt uit met een fantastische trap. Gambin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR Telekom - ASDFDF 0:1

17e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Bubalović kopt de bal weg. Klungelig pakt Grozdanić de bal. Kolega is nu in balbezit. Kolega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR Telekom - ASDFDF 0:2

19e minuut.
Rosanda met de inworp. Bubalović rent richting de bal. Dautbašić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dautbašić krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Pinto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuvalja rent richting de bal. Kuvalja geeft een hoge lob. Anđus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR Telekom - ASDFDF 1:2

25e minuut.
Anđus probeert naar een medespeler te passen. Kolega is nu in balbezit. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolega verovert de bal door een tackle van achteren. Kolega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pikulić met een snelle inworp. Janišek is nu in balbezit. Zvijer is nu in balbezit. Janišek onderschept slim de pass. Janišek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter JR Telekom 48%, ASDFDF 52%.
Proleter JR Telekom - ASDFDF 1:2

55e minuut.
Rahmanović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ćupina komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Bubalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubalović geeft een hoge lob. Zvijer heeft problemen om de bal te vangen. Kolega bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter JR Telekom 39%, ASDFDF 61%.
Proleter JR Telekom - ASDFDF 1:2