Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASDFDF FK Salkici
Normal Tactiek kr
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 37
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Rogowski onderschept slim de pass. Zadravec speelt de bal door. Pašajlić kopt de bal weg. Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FK Salkici 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pikulić met de inworp. Bubalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Rogański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogański draait met de bal, schiet en ... Zadravec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FK Salkici 0:2

10e minuut.
Munitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofranac verovert de bal door een tackle van achteren. Šofranac probeert naar een medespeler te passen. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Divanefendić kopt de bal weg. Klungelig pakt Bubalović de bal. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Zadravec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubalović onderschept slim de pass. Bubalović speelt de bal door. Rogański is nu in balbezit. Rogański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fronczewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Rogowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogowski passt de bal zonder na te denken. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FK Salkici 0:3

26e minuut.
Pikulić is nu in balbezit. Biber rent richting de bal. Biber geeft een hoge lob. Daar is Rogański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogański draait met de bal, schiet en ... Zadravec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FK Salkici 0:4

30e minuut.
Divanefendić rent richting de bal. Divanefendić geeft de bal voor. Rogański heeft problemen om de bal te vangen. Rogański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FK Salkici 0:5

33e minuut.
Rossetti speelt de bal door. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski passt de bal in één keer door. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rogowski passt de bal zonder na te denken. Biber heeft problemen om de bal te vangen. Biber geeft de bal voor. Klungelig pakt Rogański de bal. Rogański schiet op doel. Zadravec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FK Salkici 0:6

41e minuut.
Rogański passt de bal in één keer door. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rogowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogański rent richting de bal. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FK Salkici 0:7

45e minuut.
Zadravec met een sublieme pass. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski passt de bal met de wreef. Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FK Salkici 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDFDF 79%, FK Salkici 21%.
ASDFDF - FK Salkici 0:8

51e minuut.
Daar is Pašajlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pašajlić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pikulić de bal. Biber bereikt de bal nog maar net als eerste. Biber geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Rogowski rent richting de bal. Rogowski schiet op doel. Zadravec probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Salihović is nu in balbezit. Salihović geeft een lange en hoge pass. Serdarušić kopt de bal weg. Rogowski heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogański rent richting de bal. Rogański schiet op doel. Zadravec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FK Salkici 0:9

59e minuut.
Kolega is nu in balbezit. Ozora onderschept slim de pass. Ozora passt de bal met de wreef. Rogański is nu in balbezit. Rogański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Šofranac is nu in balbezit. Pašajlić rent richting de bal. Pašajlić passt de bal met de wreef. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rogowski heeft problemen om de bal te vangen. Rogański is nu in balbezit. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Šofranac met de inworp. Daar is Fronczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczewski geeft de bal voor. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FK Salkici 0:10

81e minuut.
Daar is Rossetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossetti met een sublieme pass. Rogański is nu in balbezit. Rogański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FK Salkici 0:11

85e minuut.
Bubalović geeft een lange en hoge pass. Ozora geeft de bal voor. Rogański kopt de bal weg. Rogowski rent richting de bal. Rogowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Zadravec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FK Salkici 0:12

87e minuut.
Kolega speelt de bal door. Bubalović is nu in balbezit. Rogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rogowski schiet op doel. Zadravec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FK Salkici 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDFDF 73%, FK Salkici 27%.
ASDFDF - FK Salkici 0:13