Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bosnia FK Borac FK
(4-1)-3-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 16.8
zeer goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pejaković speelt de bal door. Koszek rent richting de bal. Koszek passt de bal zonder na te denken. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Baždarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel. Lingo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Węglarz neemt de hoekschop. Koszek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FK Borac FK 1:0

6e minuut.
Grlić speelt de bal door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković met een sublieme pass. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Grlić met een sublieme pass. Klungelig pakt Bradarić de bal. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Medar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baždarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FK Borac FK 2:0

13e minuut.
Koszek is nu in balbezit. Koszek passt de bal zonder na te denken. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel. Baždarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FK Borac FK 3:0

14e minuut.
Medar heeft problemen om de bal te vangen. Baždarić speelt de bal door. Fajović probeert naar een medespeler te passen. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lingo rent richting de bal. Pejaković verovert de bal door een tackle van achteren. Pejaković met een sublieme pass. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FK Borac FK 4:0

24e minuut.
Bradarić geeft een hoge lob. Inworp. Grlić met de inworp. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Grlić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lingo de bal. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Baždarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FK Borac FK 5:0

28e minuut.
Klungelig pakt Šapina de bal. Koszek is nu in balbezit. Bradarić begaat een overtreding. Bradarić krijgt een gele kaart.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grlić met de inworp. Bradarić is nu in balbezit. Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pejaković kan de bal niet met de borst controleren. Planjanac rent richting de bal. Pejaković verovert de bal door een tackle van achteren. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel. Baždarić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Fajović met een sublieme pass. Pejković probeert de bal aan de voet te houden. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz geeft de bal voor. Koszek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bosnia 18%, FK Borac FK 82%.
FC Bosnia - FK Borac FK 5:0

47e minuut.
Fajović geeft een hoge lob. Koszek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lingo de bal. Pejaković is nu in balbezit. Pejaković draait met de bal, schiet en ... Baždarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Lingo trapt de bal weg van het doel. Fajović rent richting de bal. Fajović passt de bal in één keer door. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Koszek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pejaković de bal. Pejaković passt de bal met de wreef. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Ogryzek geeft de bal voor. Pejaković kopt de bal weg. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Miljanović probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Grlić met een snelle inworp. Klungelig pakt Pejaković de bal. Pejaković geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Baždarić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FK Borac FK 6:0

69e minuut.
Pejaković controleert de bal met de borst. Koszek is nu in balbezit. Koszek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bisuglia de bal. Bisuglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pejaković onderschept slim de pass. Pejaković met een sublieme pass. Grlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković rent richting de bal. Pejaković speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bradarić heeft problemen om de bal te vangen. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Grlić met de inworp. Pejaković rent richting de bal. Pejaković passt de bal in één keer door. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FK Borac FK 7:0

74e minuut.
Daar is Koszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszek passt de bal in één keer door. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FK Borac FK 8:0

76e minuut.
Pejaković is nu in balbezit. Pejaković speelt de bal door. Daar is Bisuglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisuglia schiet op doel. Baždarić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FK Borac FK 9:0

78e minuut.
Bisuglia verovert de bal door een tackle van achteren. Bisuglia geeft een lange en hoge pass. Medar heeft problemen om de bal te vangen. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FK Borac FK 10:0

79e minuut.
Koszek passt de bal met de wreef. Bisuglia rent richting de bal. Lingo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bisuglia raakt geblesseerd tijdens het duel. Bisuglia kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FK Borac FK 11:0

81e minuut.
Koszek passt de bal met de wreef. Pejaković is nu in balbezit. Pejaković passt de bal zonder na te denken. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Baždarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FK Borac FK 12:0

83e minuut.
Medar probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia rent richting de bal. Planjanac is nu in balbezit. Bisuglia verovert de bal door een tackle van achteren. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Baždarić met een sublieme pass. Daar is Pejković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajović rent richting de bal. Fajović geeft een hoge lob. Bisuglia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baždarić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bosnia 14%, FK Borac FK 86%.
FC Bosnia - FK Borac FK 12:0