Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arly Rumba
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Pašić rent richting de bal. Pašić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kajkut de bal. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Krstić geeft een lange en hoge pass. Šukić is nu in balbezit. Bacanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bacanović krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Gladnić kopt de bal weg. Pašić probeert de bal aan de voet te houden. Bičakčić rent richting de bal. Bičakčić haalt uit met een fantastische trap. Divanefendić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - Rumba 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arly 58%, Rumba 42%.
FC Arly - Rumba 0:1

56e minuut.
Vlatković geeft een hoge lob. Egić kopt de bal weg. Hodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodžić draait met de bal, schiet en ... Ramadanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arly - Rumba 1:1

65e minuut.
Mujačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković verovert de bal door een tackle van achteren. Vlatković passt de bal met de wreef. Gladnić rent richting de bal. Gladnić geeft een lange en hoge pass. Ramadanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Pašić heeft problemen om de bal te vangen. Hadžijahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžijahić probeert naar een medespeler te passen. Bičakčić rent richting de bal. Bičakčić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Krapović passt de bal zonder na te denken. Gladnić is nu in balbezit. Gladnić geeft een lange en hoge pass. Egić bereikt de bal nog maar net als eerste. Egić haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - Rumba 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arly 47%, Rumba 53%.
FC Arly - Rumba 2:1