Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bosnia Dobojlije
(4-1)-3-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović onderschept slim de pass. Kocijanić geeft de bal voor. Gaćeša is nu in balbezit. Gaćeša draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kraš probeert de bal aan de voet te houden. Mirvić is nu in balbezit. Mirvić speelt de bal door. Kocijanić is nu in balbezit. Kocijanić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hadžija passt de bal zonder na te denken. Gruičević geeft een hoge lob. Daar is Mejbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocijanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vojičić rent richting de bal. Grlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojičić onderschept slim de pass. Gutović is nu in balbezit. Gutović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hadžihedović passt de bal met de wreef. Gruičević met een sublieme pass. Gaćeša is nu in balbezit. Gaćeša speelt de bal door. Kocijanić is nu in balbezit. Kupić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kocijanić rent richting de bal. Kocijanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Dobojlije 1:0

26e minuut.
Krapović met de inworp. Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić passt de bal in één keer door. Grlić rent richting de bal. Grlić geeft een lange en hoge pass. Kupić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mejbi is nu in balbezit. Mejbi passt de bal met de wreef. Hadžija heeft problemen om de bal te vangen. Kocijanić rent richting de bal. Kocijanić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Grlić is nu in balbezit. Grlić passt de bal in één keer door. Gaćeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćeša draait met de bal, schiet en ... Kocijanić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Dobojlije 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bosnia 28%, Dobojlije 72%.
FC Bosnia - Dobojlije 2:0

47e minuut.
Grlić onderschept slim de pass. Grlić speelt de bal door. Kocijanić rent richting de bal. Kocijanić draait met de bal, schiet en ... Kupić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gaćeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćeša draait met de bal, schiet en ... Kupić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Gruičević met de inworp. Grlić geeft de bal voor. Gaćeša rent richting de bal. Gaćeša draait met de bal, schiet en ... Kupić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Dobojlije 3:0

65e minuut.
Gaćeša geeft een hoge lob. Krapović probeert de bal aan de voet te houden. Kocijanić is nu in balbezit. Kocijanić probeert naar een medespeler te passen. Gaćeša is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Dobojlije 4:0

70e minuut.
Čapljić geeft een hoge lob. Gruičević heeft problemen om de bal te vangen. Gruičević geeft de bal voor. Kocijanić rent richting de bal. Kocijanić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gruičević passt de bal zonder na te denken. Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić passt de bal in één keer door. Gaćeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćeša haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Čapljić rent richting de bal. Krapović is nu in balbezit. Krapović geeft de bal voor. Kocijanić is nu in balbezit. Kocijanić haalt uit met een fantastische trap. Kupić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bosnia 20%, Dobojlije 80%.
FC Bosnia - Dobojlije 4:0