Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arly NK Rosulje
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Pašić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lukić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đalac rent richting de bal. Đalac geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gladnić met een sublieme pass. Pašić heeft problemen om de bal te vangen. Pašić speelt de bal door. Pavošević rent richting de bal. Pavošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - NK Rosulje 1:0

9e minuut.
Povalec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tomac komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Bacanović geeft een hoge lob. Krapović rent richting de bal. Krapović met een sublieme pass. Pavošević is nu in balbezit. Pavošević schiet op doel. Magaš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Omerović de bal. Avdalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavošević onderschept slim de pass. Pavošević haalt uit met een fantastische trap. Magaš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gladnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladnić geeft een lange en hoge pass. Romanić is nu in balbezit. Krapović rent richting de bal. Krapović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Čarapić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gladnić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hodžić is nu in balbezit. Hodžić schiet op doel. Magaš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Romanić is nu in balbezit. Kadrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrić geeft een lange en hoge pass. Avdagić is nu in balbezit. Avdagić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Divanefendić bokst de bal weg.

44e minuut.
Romanić rent richting de bal. Krapović rent richting de bal. Krapović passt de bal in één keer door. Pavošević rent richting de bal. Pavošević schiet op doel. Magaš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Krapović rent richting de bal. Krapović geeft een lange en hoge pass. Gladnić is nu in balbezit. Gladnić draait met de bal, schiet en ... Pavošević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magaš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arly 41%, NK Rosulje 59%.
FC Arly - NK Rosulje 1:0

48e minuut.
Hodžić rent richting de bal. Hodžić passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Đalac de bal onder controle te krijgen. Avdagić rent richting de bal. Avdagić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Avdagić verovert de bal door een tackle van achteren. Đalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Đalac passt de bal in één keer door. Avdagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdagić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Erić controleert de bal met de borst. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović met een sublieme pass. Pavošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavošević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović passt de bal in één keer door. Pavošević rent richting de bal. Pavošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - NK Rosulje 2:0

67e minuut.
Magaš trapt de bal weg van het doel. Đalac is nu in balbezit. Jeftanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đalac raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Đalac kan niet meer verder spelen. Praveden komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Praveden haalt uit met een fantastische trap. Kadrić kopt de bal weg. Pašić rent richting de bal. Praveden onderschept slim de pass. Praveden haalt uit met een fantastische trap. Divanefendić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

87e minuut.
Erić geeft een lange en hoge pass. Mrvić rent richting de bal. Avdagić verovert de bal door een tackle van achteren. Avdagić schiet op doel. Divanefendić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arly 57%, NK Rosulje 43%.
FC Arly - NK Rosulje 2:0