Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobojlije Rumba
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Šukić geeft een lange en hoge pass. Hadžihedović probeert de bal aan de voet te houden. Bičakčić rent richting de bal. Bičakčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobojlije - Rumba 0:1

7e minuut.
Hadžija speelt de bal door. Krstić is nu in balbezit. Vujatović onderschept slim de pass. Gutović rent richting de bal. Gutović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vujatović is nu in balbezit. Vujatović schiet op doel. Ramadanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dobojlije - Rumba 1:1

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Zvicer de bal onder controle te krijgen. Čvoro is nu in balbezit. Čvoro geeft een hoge lob. Vujatović heeft problemen om de bal te vangen. Vujatović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zvicer met een snelle inworp. Krstić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dobroslavić de bal. Deretić is nu in balbezit. Deretić schiet op doel. Ramadanović bokst de bal weg.

30e minuut.
Kajkut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mujačević is nu in balbezit. Mujačević probeert naar een medespeler te passen. Vujatović is nu in balbezit. Vujatović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hadžihedović is nu in balbezit. Hadžijahić onderschept slim de pass. Vojičić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hadžijahić raakt geblesseerd tijdens het duel. Hadžijahić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Vujatović rent richting de bal. Garčević is nu in balbezit. Vujatović verovert de bal door een tackle van achteren. Vujatović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobojlije - Rumba 2:1

44e minuut.
Krupalija passt de bal zonder na te denken. Gutović rent richting de bal. Vujatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujatović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobojlije - Rumba 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobojlije 42%, Rumba 58%.
Dobojlije - Rumba 3:1

64e minuut.
Krupalija is nu in balbezit. Krupalija passt de bal met de wreef. Krstić rent richting de bal. Krstić geeft de bal voor. Kraš geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Hadžija geeft een hoge lob. Inworp. Mujačević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadžijahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžijahić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobojlije 43%, Rumba 57%.
Dobojlije - Rumba 3:1