Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Primeiro Comando da Capital FC Arly
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Pašić is nu in balbezit. Pašić passt de bal in één keer door. Pavošević rent richting de bal. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jildiz verovert de bal door een tackle van achteren. Mrvić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jildiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Levačić neemt zijn aanloop. Divanefendić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Primeiro Comando da Capital - FC Arly 1:0

27e minuut.
Zekulić onderschept slim de pass. Zekulić geeft de bal voor. Vlatković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jildiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jildiz met een sublieme pass. Divanefendić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Primeiro Comando da Capital 40%, FC Arly 60%.
Primeiro Comando da Capital - FC Arly 1:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jildiz met een snelle inworp. Krapović met een sublieme pass. Pavošević rent richting de bal. Pavošević draait met de bal, schiet en ... Turdelja bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pašić is nu in balbezit. Popovac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pašić. Pašić krijgt een gele kaart. Popovac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popovac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Divanefendić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Muhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhar geeft de bal voor. Mrvić heeft problemen om de bal te vangen. Gerovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerovac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Primeiro Comando da Capital - FC Arly 2:0

70e minuut.
Turdelja met een harde bal richting middenveld. Pašić rent richting de bal. Levačić begaat een overtreding. Levačić krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Bacanović geeft de bal voor. Inworp. Katana met een snelle inworp. Levačić rent richting de bal. Levačić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Levačić rent richting de bal. Levačić passt de bal met de wreef. Gerovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerovac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Primeiro Comando da Capital - FC Arly 3:0

82e minuut.
Pukanić rent richting de bal. Pukanić passt de bal met de wreef. Gerovac rent richting de bal. Levačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Levačić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Primeiro Comando da Capital 63%, FC Arly 37%.
Primeiro Comando da Capital - FC Arly 3:0