Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bosnia Rumba
(4-1)-3-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
13% Spel op eigen helft 87%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 20.5
uitstekend Schieten zwak
solide Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Węglarz geeft een hoge lob. Bisuglia kopt de bal weg. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 1:0

6e minuut.
Pejaković heeft problemen om de bal te vangen. Pejaković geeft een lange en hoge pass. Čvoro heeft problemen om de bal te vangen. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Čvoro geeft de bal voor. Klungelig pakt Šukić de bal. Węglarz met een sublieme pass. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Węglarz geeft een lange en hoge pass. Bisuglia controleert de bal met de borst. Garčević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garčević krijgt een gele kaart. Bisuglia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garčević speelt de bal door. Bisuglia legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 2:0

10e minuut.
Węglarz onderschept slim de pass. Węglarz geeft de bal voor. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel. Ramadanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 3:0

12e minuut.
Zvicer speelt de bal door. Pejaković is nu in balbezit. Pejaković passt de bal zonder na te denken. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel. Ramadanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 4:0

14e minuut.
Pejaković passt de bal met de wreef. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek geeft een lange en hoge pass. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 5:0

15e minuut.
Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković passt de bal in één keer door. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Čvoro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kajkut geeft een lange en hoge pass. Bičakčić kopt de bal weg. Węglarz speelt de bal door. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Grlić kopt de bal weg. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek geeft de bal voor. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Vojvodić kopt de bal weg. Krstić rent richting de bal. Pejaković verovert de bal door een tackle van achteren. Pejaković met een sublieme pass. Bisuglia is nu in balbezit. Ramadanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 6:0

26e minuut.
Čvoro is nu in balbezit. Bisuglia onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krstić. Bisuglia raakt geblesseerd tijdens het duel. Pejaković komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 7:0

31e minuut.
Koszek heeft problemen om de bal te vangen. Pejaković met een sublieme pass. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 8:0

33e minuut.
Pejaković verovert de bal door een tackle van achteren. Pejaković passt de bal zonder na te denken. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 9:0

35e minuut.
Grlić geeft een hoge lob. Krstić kopt de bal weg. Węglarz met een sublieme pass. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ramadanović trapt de bal weg van het doel. Vojvodić kopt de bal weg. Pejaković speelt de bal door. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Krstić kopt de bal weg. Grlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlić met een sublieme pass. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Węglarz is nu in balbezit. Węglarz passt de bal in één keer door. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Čvoro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 10:0

41e minuut.
Čvoro kopt de bal weg. Pejaković speelt de bal door. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel. Ramadanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 11:0

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grlić neemt de hoekschop. Pejaković kopt de bal weg. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bisuglia de bal. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Kajkut de bal. Pejaković rent richting de bal. Pejaković passt de bal met de wreef. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović bokst de bal weg. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ramadanović trapt de bal weg van het doel. Vojvodić kopt de bal weg. Węglarz geeft de bal voor. Ramadanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel. Ramadanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bosnia 13%, Rumba 87%.
FC Bosnia - Rumba 12:0

49e minuut.
Hadžijahić probeert naar een medespeler te passen. Węglarz rent richting de bal. Węglarz geeft de bal voor. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 13:0

52e minuut.
Vojvodić kopt de bal weg. Grlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlić geeft de bal voor. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 14:0

53e minuut.
Čvoro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węglarz met de inworp. Pejaković is nu in balbezit. Pejaković geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Węglarz is nu in balbezit. Węglarz speelt de bal door. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 15:0

57e minuut.
Sučević geeft de bal voor. Grlić is nu in balbezit. Koszek rent richting de bal. Daar is Koszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Garčević probeert naar een medespeler te passen. Vojvodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvodić passt de bal in één keer door. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 16:0

60e minuut.
Zvicer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvicer passt de bal in één keer door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 17:0

62e minuut.
Pejaković passt de bal met de wreef. Čvoro verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dobroslavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobroslavić passt de bal in één keer door. Vojvodić geeft de bal voor. Ramadanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramadanović speelt de bal door. Węglarz kopt de bal weg. Vojvodić geeft een hoge lob. Bisuglia springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Pejaković de bal. Pejaković speelt de bal door. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Ramadanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 18:0

68e minuut.
Ramadanović trapt de bal weg. Grlić kopt de bal weg. Węglarz heeft problemen om de bal te vangen. Węglarz geeft de bal voor. Bisuglia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vojvodić passt de bal zonder na te denken. Węglarz met een sublieme pass. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel. Ramadanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 19:0

72e minuut.
Grlić rent richting de bal. Grlić met een sublieme pass. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vojvodić kopt de bal weg. Daar is Węglarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węglarz passt de bal met de wreef. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 20:0

80e minuut.
Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia geeft de bal voor. Garčević kopt de bal weg. Koszek is nu in balbezit. Koszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 21:0

81e minuut.
Kajkut rent richting de bal. Vojvodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvodić geeft een lange en hoge pass. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Węglarz neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bisuglia de bal. Bisuglia speelt de bal door. Lattu geeft de bal voor. Bisuglia krijgt zijn hoofd ertegen. Ramadanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Ramadanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 22:0

83e minuut.
Hadžijahić passt de bal zonder na te denken. Mujačević speelt de bal door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - Rumba 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bosnia 12%, Rumba 88%.
FC Bosnia - Rumba 23:0